Γρηγόρης Γκουντάρας: Δύσκολες στιγμές για τον παρουσιαστή, αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του

“Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται…”

propoli

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αντιμετωπίζει δύσκολες στιγμές, καθώς αναγκάζεται να πουλήσει το σπίτι του, όπου ζει μαζί με την οικογένειά του εδώ και 18 χρόνια. Σε μια ανάρτηση στο Instagram, αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει δυσκολίες στην αποπληρωμή του δανείου που είχε πάρει για να αγοράσει το σπίτι.

Το κείμενο που έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας
«Θα σας διηγηθώ σύντομα μια ιστορία… Το 2005 πήρα δάνειο για να αγοράσω αυτό το σπίτι που βλέπετε (πρώτη κατοικία)‼️ 3 χρόνια μετά μου τηλεφωνούν από τη τράπεζα και μου λένε: «Θέλετε να σας μειώσουμε τη δόση 200€;» Φυσικά απαντάω με χαρά… Πως θα γίνει αυτό;;; Μη σας νοιάζει μου λένε, θα το γυρίσουμε σε Ελβετικό (Δίχως απολύτως καμία ενημέρωση, κοινώς ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ‼️)

Τώρα, το σπίτι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μας, πωλείται, πρωτίστως για να αποπληρωθεί το γαμ…νο το δάνειο…(βαρέλι δίχως πάτο ).

Καλή δύναμη σε όλους τους δανειολήπτες με την ελπίδα πως θα δικαιωθούν‼️ Και όπως έχουμε ξαναπεί, υγεία μόνο ‼️‼️‼️ Καλό μήνα να έχουμε.

Υ.Γ. 1. Το πεύκο που βλέπετε αριστερά το φύτεψα (ήταν 30 εκατοστά τότε), όταν μπήκα στο σπίτι…

Υ.Γ. 2.Το δέντρο (λέιλαντ),που βλέπετε δεξιά το φύτεψα (ήταν 15 εκατοστά τότε), το φύτεψα όταν γεννήθηκε ο Οδυσσέας. Αυτά».

Δείτε επίσης: Η Άντζελα Δημητρίου έγινε γιαγιά

Loading