Γρηγόρης Γκουντάρας: Ξέσπασε σε κλάματα – Η συγγνώμη από την Καινούργιου

Δείτε βίντεο με τον παρουσιαστή που «λύγισε» με αφορμή την ιστορία ενός παίκτη του MasterChef ο οποίος νίκησε τον καρκίνο.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έντονη συγκίνησή του, όταν προβλήθηκε στην εκπομπή που συμμετέχει, βίντεο με παίκτη του ΜasterChef που κέρδισε τον καρκίνο.

propoli

Το κλιπ προβλήθηκε στο «Super Κατερίνα» και η εμπειρία του Γιώργου Λουκά, ο οποίος έδινε μάχη επί δύο χρόνια με τον καρκίνο, «λύγισε» τον παρουσιαστή, ο οποίος έχασε την μητέρα του από καρκίνο.

Όταν ξέσπασε σε κλάματα, η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε πολλές φορές «συγγνώμη» και παράλληλα, ζήτησε από τους συναδέλφους της να μην αναφερθούν καθόλου στο συγκεκριμένο γεγονός.

«Συγγνώμη, συγγνώμη. Παιδιά να σας πω κάτι, δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Επειδή έχει συγκινηθεί και ο Γρηγόρης και είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση, προτιμώ να μιλήσουμε για το MasterChef» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας κατά Μπιμπίλα: «Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι;»

Loading