Η Έμα Χέμινγκ διαψεύδει δημοσίευμα για τον Μπρους Γουίλις

Η σύζυγος του Μπρους Γουίλις (Bruce Willis), Έμα Χέμινγκ (Emma Heming) σε ανάρτησή της στο Ιnstagram απάντησε σε δημοσίευμα που αφορά την οικογένειά της και την υγεία του διάσημου ηθοποιού ο οποίος πάσχει από μετωποκροταφική άνοια και αφασία.

«Ο τίτλος ουσιαστικά λέει ότι δεν υπάρχει πια χαρά στον σύζυγό μου. Τώρα, μπορώ απλά να σας πω ότι αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια» είπε η Χέμινγκ, καθώς κοινοποίησε ένα ειλικρινές βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό.

propoli

«Θέλω η κοινωνία -και όποιος γράφει αυτούς τους ηλίθιους τίτλους- να σταματήσει να τρομάζει τον κόσμο. Να σταματήσει να τρομάζει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι μόλις λάβουν μια διάγνωση για κάποιο είδος νευρογνωστικής νόσου, αυτό ήταν όλο. ‘Τελείωσε’…Όχι είναι εντελώς το αντίθετο».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ενώ υπάρχει «πολλή θλίψη και λύπη, ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο» όπου υπάρχει «αγάπη, επαφή, χαρά και ευτυχία», όπως αναφέρει το People.

«Αυτό είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε» πρόσθεσε. «Σταματήστε λοιπόν αυτούς τους ηλίθιους τίτλους. Σταματήστε να το κάνετε αυτό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε επίσης: Στέλιος Ρόκκος για τον χαμό του αδελφού του: Η θάλασσα έχει τελειώσει για μένα κι εγώ μαζί της (ΒΙΝΤΕΟ)

Aliri

Loading