Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Η γη της ελιάς» θα δούμε πως ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.
Η Αθηνά και ο Ιάκωβος συνειδητοποιούν για μια ακόμα φορά πως οποιαδήποτε σχέση μεταξύ τους θα ήταν αδιέξοδη υπό τις υπάρχουσες συνθήκες.
Κανονίζουν το βράδυ να βρεθούν μόνοι τους στο σπίτι του Ιάκωβου, αλλά η παρουσία της Αρετής η οποία έχει στηθεί έξω από το σπίτι για να παρακολουθήσει τον Στάθη, τους εμποδίζει.
Στο μεταξύ, η Αρετή και ο Στέφανος, με τις συμβουλές του δικηγόρου, σφίγγουν όλο και περισσότερο τον κλοιό γύρω από τον Στάθη, με σκοπό να πάρουν εκδίκηση και να τον αφήσουν άφραγκο και ταπεινωμένο.
Ο Λεωνίδας κατηγορεί την Άννα για το φιάσκο με το θερμοκήπιο και απαιτεί να το πουλήσουν για να πάρουν έστω κάποια από τα χρήματά τους πίσω.
Ο Ισίδωρος στριμώχνει τη Μυρτάλη για να μάθει αν είναι διατεθειμένη να ασχοληθεί ενεργά με την επιχείρηση.
Ο Λυκούργος μαθαίνει από τον Πότη ότι το σπίτι της Μέλπως έχει ανακαινισθεί πλήρως και εξαγριώνεται τόσο με τη Μέλπω, όσο και με την Ισμήνη που την καλύπτει.
Η Βασιλική μιλά με τον Στάθη και, σε συναισθηματική φόρτιση, του λέει πως θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι αφορά στο διαζύγιο.
Δείτε επίσης: Survivor: Αποκάλυψη για ειδύλλιο – «Ο Άρης και η Σοφιάννα όλο εξαφανίζονται»
- Βαγγέλης Παυλίδης και Ευθύμης Κουλούρης: Όγδοοι σκόρερς στον κόσμο το 2025
- Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής καταγγέλλει Τραμπ και ΕΕ: Είμαστε ελεύθερη κοινωνία ή όχι;
- Η Γκρέτσεν Γουόλς σπάει το ρεκόρ ΗΠΑ στα 50μ. πεταλούδα στη Φλόριντα
- Αλόννησος: Απομάκρυνση του λιμενάρχη και ΕΔΕ για το περιστατικό με τον σπάσιμο του κάβου κατά την επιβίβαση
- Απομάκρυνση Λιμενάρχη Αλοννήσου: Έρευνα για σοβαρό περιστατικό στο λιμάνι