Η Κέιτ Μος δίνει τη χαριστική βολή στην Άμπερ Χερντ μέσα σε τρία λεπτά: Ποτέ δεν με χτύπησε ο Τζόνι Ντεπ

Το 48χρονο σούπερ μόντελ εμφανίστηκε από το σπίτι της στο Γκλόστερσαϊρ, καταθέτοντας πως εκείνη κι ο Ντεπ είχαν σχέση από το 1994 έως το 1998 – Για μόλις τρία λεπτά κατέθεσε στη δίκη Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ η Κέιτ Μος, διαψεύδοντας τη φήμη πως ο Ντεπ την είχε σπρώξει σε σκαλιά ενόσω ήταν ζευγάρι, τη δεκαετία του 1990

Στο πλαίσιο της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, κλήθηκε να δώσει κατάθεση και το μοντέλο, που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον ηθοποιό.

propoli

Η Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα, να καλέσουν την Κέιτ Μος, για κατάθεση και όπως όλα δείχνουν… δεν της βγήκε σε καλό. Προκειμένου να κατηγορήσει τον Ντεπ ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Κέιτ Μος.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της.

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στο δικαστήριο σήμερα, η Κέιτ Μος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Χερντ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Τζαμάικα. Όταν ερωτήθηκε πώς τον ξέρει, το μοντέλο επιβεβαίωσε ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Ντεπ από το 1994 μέχρι το 1998.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα», είπε χαρακτηριστικά,

Όπως ανέφερε αργότερα, η ίδια γλίστρησε στη σκάλα, καθώς τα σκαλιά ήταν βρεγμένα. Εκείνος όχι μόνο τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά ανέλαβε την φροντίδα της.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

Δείτε επίσης: Τζόνι Ντεπ: «Κλείδωσα το τέρας μέσα μου και ήμασταν ευτυχισμένοι»

Loading