Η κωμική σειρά του MEGA, Έχω παιδιά, συνεχίζει να αποτυπώνει με χιούμορ την καθημερινότητα μιας οικογένειας που δεν ησυχάζει ποτέ, με νέο επεισόδιο απόψε στις 20:50.
Πόση υπομονή απαιτείται για να πείσεις ένα παιδί ότι ο οδοντίατρος είναι φίλος του; Η οικογένεια Πολίτη αντιμετωπίζει ξενόφερτα έθιμα και αναπάντεχες κινηματογραφικές φιλοδοξίες στο νέο επεισόδιο της σειράς.
Επεισόδιο 23 – Οδοντίατρος: Η Σάρα και ο Μιχάλης προσπαθούν να πείσουν τον Τάσο να καθίσει στην καρέκλα του οδοντιάτρου, καθώς ο πόνος στο δόντι του δεν επιτρέπει αναβολές. Παράλληλα, ο Μιχάλης και ο Σταύρος γίνονται κομπάρσοι στην αγαπημένη τους αστυνομική σειρά.
Η Ιωάννα, ακολουθώντας τις τάσεις των celebrities, αναλαμβάνει τη διοργάνωση ενός εντυπωσιακού Gender Reveal Party για τη Στέλλα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες ανατροπές στην πλοκή.
Στο επεισόδιο συμμετέχουν οι Χρήστος Λούλης και Λένα Παπαληγούρα, ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν οι Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου και άλλοι.
Βίντεο:
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()

