Aναβολή της απονομής των Βραβείων Grammy ανακοίνωσαν οι διοργανωτές
Η τελετή απονομής ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, η πανδημία όμως και η μετάλλαξη Όμικρον άλλαξαν τα σχέδια των διοργανωτών.
«Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στις 31 Ιανουαρίου συνεπάγεται, πολύ απλά, τεράστιο ρίσκο», δήλωσαν η Recording Academy και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Πρόκειται να ανκοινωθεί νέα ημερομηνία σύντομα.
Ανάλογες αποφάσεις πήρε και το κινηματογραφικό φεστιβάλ Σαντάνς, το οποίο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου στη Γιούτα.
Δείτε επίσης: Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ένα ασυνήθιστο ρομάντζο και η επιστροφή των “Kingsmen”
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
![]()

