Η Super Κική δείχνει το σώμα της μετά τη λιποαναρρόφηση (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Τα ράμματα δεν τα έχω βγάλει» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η Instagrammer υποβλήθηκε πριν από περίπου 1 μήνα σε επέμβαση για αφαίρεση λίπους από την περιοχή των μηρών. Λίγο καιρό μετά, η Super Κική δεν δίστασε να δείξει τα αποτελέσματα στους ακολούθους της. Μέσω stories, πόζαρε μπροστά από τον καθρέφτη του σπιτιού της φορώντας εσώρουχα, για να επιδείξει στους 315.000 followers του προφίλ της πώς είναι το σώμα της, περίπου έναν μήνα μετά την επέμβαση.

propoli

«Χωρίς κορσέ, ίσα να σας δείξω. Τα ράμματα δεν τα έχω βγάλει» έγραψε στην ανάρτησή της.

Στις αρχές του Ιουλίου, η Super Κική μοιράστηκε ξανά μέσω stories, ότι υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση στους μηρούς της.

«Από χθες είμαι νοσοκομείο γιατί έκανα χειρουργείο στα μπούτια να φύγει το λίπος. Καλά είμαι, βγαίνω σε λίγο, το χω κάνει τεκέ, όλα καλά» είχε γράψει στην ανάρτησή της.

Σε story που ακολούθησε η Super Κική μίλησε για την διαδικασία περιγράφοντας τι έγινε.

«Πέρα από λιποαναρρόφηση σε κάποια σημεία, από το εσωτερικό του μπουτιού βγάλαν κομμάτια, ψωμί. Μου βγάλαν περίπου 2 λίτρα λίπος δεν ξέρω και ‘γω πόσο δέρμα που είναι σαν ψάρι. Είναι από τη μία αηδιαστικό, από τη μία τέλειο, μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω αλλά το Instagram μπορεί να νομίζει να είναι κάτι άλλο και να το κατεβάσει. Τρελή απόφαση, πάρα πολύ δύσκολο για μένα αλλά έπρεπε να γίνει γιατί όσο και να γυμναζόμουν, όσα κιλά και να έχανα το σώμα μου έμενε ίδιο σε αυτά τα σημεία γιατί είναι κληρονομικό. Πολύ ακριβή διαδικασία, πάρα πολύ. Αυτά τώρα πάω σπίτι μου πολύ κρεβατωμένη θα είμαι, αλλά τις διαφημισούλες μου κανονικά θα τις κάνω» επισήμανε η Supe Κική περιγράφοντας την διαδικασία στην οποία υποβλήθηκε.

Δείτε επίσης: Super Κική: «Είχαν πέσει όλοι να με φάνε τότε, οι πρωινατζούδες είχαν βγει με τα μαχαίρια»

Loading