Ηλίας Αβασκαντήρας: Βρισκόμουν στη Βενετία για καμπάνια και την επόμενη μέρα έκοβα κρέας στο κρεοπωλείο

«Νιώθω ασφάλεια που έχω και την δουλειά μου στο κρεοπωλείο, παρ’ όλο που το ανδρικό modelling δεν έχει ημερομηνία λήξης»

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας είναι κρεοπώλης – μοντέλο και εργάζεται στο κρεοπωλείο του πατέρα του από 10 ετών. Μιλώντας την Τετάρτη (24/5) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη Φωτεινή Λάσπα, ο Ηλίας Αβασκαντήρας αποκάλυψε πως προέκυψε το modeling στη ζωή του, αλλά και το πώς καταφέρνει να συνδυάζει δύο τόσο διαφορετικά επαγγέλματα μαζί με τις οικογενειακές του υποχρεώσεις.

propoli

«Στο μαγαζί είμαι εδώ και 30κάτι χρόνια. Θυμάμαι τον εαυτό μου 10 ετών να κόβω κρέας, αποδείξεις. Μεγάλωσα στο μαγαζί του πατέρα μου».

«Το modelling προέκυψε εντελώς τυχαία στη ζωή μου όταν με ανακάλυψε ένα πρακτορείο. Είχα ενδοιασμούς, πήρα τους γονείς μου, τους φίλους μου όταν ξεκίνησα το modelling αλλά αποδείχθηκε ότι έκανα την σωστή κίνηση γιατί είχα δίπλα μου άψογους επαγγελματίες».

Ο Ηλίας Αβασκαντήρας έχει δουλέψει για την καμπάνια του Armani, έχει περπατήσει στην πασαρέλα για τους Dsquared, Hugo boss και έχει φωτογραφηθεί για το GQ και το L’ officiel.

«Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το πιο δύσκολο στο modelling γιατί έχει απορρίψεις στα castings. Πρέπει όμως να μην το βάζεις κάτω και να συνεχίζεις. Τα τελευταία χρόνια ζω στην Ελλάδα γιατί παντρεύτηκα και απέκτησα την κορούλα μου. Ήταν απολυτά συνειδητή η απόφαση να κάνω οικογένεια και παιδί. Το πρώτο πράγμα που θέλω όταν ξυπνάω το πρωί είναι οι αγκαλιές της κόρης μου. Στα άμεσα σχέδιά μου είναι να ξαναφύγω για λίγο αλλά χωρίς να αφήσω το μαγαζί».

«Μου έχει συμβεί να βρίσκομαι στη Βενετία για μια καμπάνια και την επόμενη μέρα να είμαι στο κρεοπωλείο και να κόβω κρέας. Είναι δύο δουλειές», ανέφερε και πρόσθεσε: «Το ανδρικό modelling στην Ελλάδα δεν είναι στα καλύτερά του γι’ αυτό και δεν κάνω δουλειές εδώ. Συνεργάζομαι με 15 γραφεία στο εξωτερικό και στα άμεσα σχέδια μου είναι να πάω Αμερική. Νιώθω ασφάλεια που έχω και την δουλειά μου στο κρεοπωλείο παρ’ όλο που το ανδρικό modelling δεν έχει ημερομηνία λήξης. Ονειρεύομαι να αποκτήσω πολλά παιδιά και να κάνω πάρα πολλά ταξίδια».

Δείτε επίσης: Παρατείνεται μέχρι τις 31 Ιουλίου η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις

Loading