Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό! Έχει περάσει τα 80, τι έχει να προσφέρει;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η διάσημη μαγείρισσα είναι πλέον 91

Για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα, αλλά και για τη συμμετοχή της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές με το κόμμα ΛΑ.Ο.Σ., μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Ηλίας Μαμαλάκης.

propoli

«Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. Δεν μου έχουν γίνει τηλεοπτικές προτάσεις, είμαι αρκετά μεγάλος και νομίζω, ότι ο σοφός άνθρωπος πρέπει να αποσύρεται τη σωστή στιγμή. Είμαι χορτάτος από την τηλεόραση, αν γύριζα, θα ήταν για κάτι μεγάλο, το οποίο δεν γίνεται αυτή τη στιγμή, γιατί η τηλεόραση υποφέρει οικονομικά», είπε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές, ο Ηλίας Μαμαλάκης απάντησε: «Λυπάμαι που το έμαθα αυτό. Εγώ την αγαπώ και τη σέβομαι, αλλά στην ηλικία της και με το κόμμα που διάλεξε, δεν έπρεπε. Μπορεί διάφοροι να την έχουν χλευάσει, αλλά είναι ένα μυθικό πρόσωπο της μαγειρικής στην ελληνική τηλεόραση. Έπρεπε να σταθεί στο βάθρο που είναι. Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική;».

Loading