Ιωάννα Βάσσου: «Ξέσπασα σε λυγμούς στον αέρα, ντράπηκα, έκανα πολλή ώρα να συνέλθω»

Αν ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα κλείσουν σπίτια, θα απολυθούν άνθρωποι κι άλλοι θα μπουν φυλακή, δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» βρέθηκε η Ιωάννα Βάσσου. Η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman του Action24 μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο #metoo, τη δύσκολη συνεργασία που είχε με γυναίκα συνάδελφό της στο παρελθόν αλλά και το γεγονός που την έκανε να κλάψει με λυγμούς την ώρα που εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων.

propoli

«Μετά το #metoo, ελάχιστα έχουν μπει στη θέση τους, έως και καθόλου. Δεν έχει αγγίξει κανείς το θέμα της τηλεόρασης και δεν θα το αγγίξει, γιατί εμείς βγάζουμε αυτούς που πρέπει να βγάλουμε», δηλώνει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αν ανοίξουν στόματα για το τι συμβαίνει στην τηλεόραση, θα κλείσουν σπίτια, θα απολυθούν άνθρωποι κι άλλοι θα μπουν φυλακή. Συμβαίνουν πολύ σκοτεινά πράγματα. Τα έχω δει, τα έχω ακούσει και έχω βιώσει και δύσκολη κατάσταση από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο στη δουλειά», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

«Τα πήγαινα πάντα εξαιρετικά με τους άντρες συναδέλφους μου. Αντιμετώπισα πρόβλημα με γυναίκες. Υπήρχε ενόχληση, γιατί έμπαινα με αέρα στη δουλειά. Χαμογελούσα και ενώ όλοι με βαρούσαν, εγώ έδειχνα ότι όλα είναι τέλεια», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου και τονίζει: «Δεν μου το έλεγε η ίδια, μου το μετέφεραν και μου το έδειχνε με διάφορους τρόπους».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ιωάννα Βάσσου εξομολογήθηκε το περιστατικό που την έκανε να «λυγίσει» στον αέρα την ώρα που εκφωνούσε δελτίο ειδήσεων στο Action24.

«Έχω κλάψει δευτερόλεπτα πριν το βίντεο ή ενώ έπαιζε. Δεν έχει φανεί στον αέρα να κλάψω. «Λύγισα» όμως και έκλαψα όταν κατέπεσε το Φάντομ στην Ανδραβίδα πριν από περίπου 2 μήνες», παραδέχεται η δημοσιογράφος.

«Όταν ετοίμαζα επάνω το δελτίο, άκουσα τον επικήδειο της μάνας. Συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω, έγραψα κι ένα πολύ συναισθηματικό on, να και δεν θα ‘πρεπε. Μετέφερα λόγια της μάνας στο on. Ενημέρωσα τον σκηνοθέτη και τον αρχισυντάκτη μου ότι δεν είμαι καλά, ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσω να το βγάλω το δελτίο. Μου λένε: δεν έχεις ανάγκη εσύ», περιγράφει.

«Ξέσπασα σε λυγμούς, έκανα πολλή ώρα να συνέλθω. Στεναχωρήθηκα, έκλαψα. Έλεγα το on κλαίγοντας στον αέρα, γιατί μπήκα στη θέση αυτής της μάνας», εξομολογείται κλείνοντας η Ιωάννα Βάσσου.

Δείτε επίσης: Στέλιος Κουδουνάρης για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά μου έκλεισε το στόμα»

Loading