Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει»

“Το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό και πάνω απ’ όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι”

Το δικό της σχόλιο για τον Νίκο Κοκλώνη και την υπόθεση που έχει ξεσπάσει εναντίον του το τελευταίο 24ωρο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου. Η στενή φίλη και συνεργάτης του παρουσιαστή θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον Alpha, στηρίζοντας τον Νίκο Κοκλώνη και εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι η αλήθεια στο τέλος θα τον δικαιώσει.

propoli

«Επειδή διαβάζω κάποια σχόλια με αρκετή τοξικότητα και χαιρεκακία, κάποια άρθρα που με στεναχωρούν… χθες ήταν και η κοπή πίτας του Alpha. Εγώ προσωπικά επέλεξα να μην παραβρεθώ, παρ’ όλο που ο Νίκος και όλοι μου είπατε «πήγαινε». Όταν νιώθω ότι ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν πραγματικό μου φίλο που γνωρίζω την ψυχή του και πόσο κόσμο έχει βοηθήσει και ευεργετήσει… σε μια στιγμή που μπορεί να αισθάνομαι εγώ ότι αυτός νιώθει περίεργα ή αμήχανα… να είμαι δίπλα στον φίλο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό και πάνω απ’ όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι καλά ο φίλος μου», σημειώνει η παρουσιάστρια.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστής εφημερίδας που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, εκκρεμεί σε βάρος του Νίκου Κοκλώνη κατηγορητήριο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Δείτε επίσης: Netflix: Έρχονται μειώσεις στην συνδρομή – Δείτε που

Loading