Η Κάτια Νικολαΐδου θα βρεθεί στη δικαστική αίθουσα ως μάρτυρας υπεράσπισης της Σοφίας Παυλίδου.
Το πρωί της Δευτέρας, η Κάτια Νικολαΐδου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα σχετικά με την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη.
«Ήρθα από το Βέλγιο για την δίκη που δεν έγινε. Εγώ θα ξαναέρθω τον Νοέμβριο και ελπίζω ο κ. Παπαγιάννης να έχει γίνει καλά έως τις 9 Νοεμβρίου, οπότε να μπορέσει να παραβρεθεί και εκείνος γιατί αυτή τη φορά δεν ήθελε, δεν μπορούσε να μας αντιμετωπίσει» δήλωσε η Κάτια Νικολαΐδου.
«Παιδιά, όλα όσα θα πω στο δικαστήριο θα σας τα πω μετά τις 9 Νοεμβρίου. Δεν θέλω να πω τίποτα πριν τη δίκη. Αλήθεια. Θα τα πούμε όλα μόλις γίνει η δίκη. Εάν και με το καλό θελήσει ο κ. Παπαγιάννης και βασικά, επειδή δεν παίζουμε με τις αρρώστιες, έχει γίνει καλά μέχρι τότε, θα σας τα πω όλα μετά το δικαστήριο» πρόσθεσε η Κάτια Νικολαϊδου.
Τέλος, είπε πως «ισχύει ότι ο κ. Παπαγιάννης έχει κάνει και σε μένα μήνυση».
Δείτε επίσης: Γιώργος Μαυρίδης – Κρίστη Καθάργια: Τι; Θρησκευτικός γάμος; Δεν πάτε καλά!
- Επανένωση θρύλων: Μάθιου Μπρόντερικ και Άλαν Ρακ επιστρέφουν στη νέα κωμωδία
- Οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Άμπου Ντάμπι
- Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν από κροτίδα σε λύκειο στο Ηράκλειο
- Η Λιόν αντιμέτωπη με οικονομική κατάρρευση
- Η Ναόμι Οσάκα αντλεί έμπνευση από την αναγέννηση του Αγκάσι