Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: H γυμναστική που επιλέγει κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Την ευχάριστη είδηση αποκάλυψε, η ίδια η παρουσιάστρια στις 8 Σεπτεμβρίου με μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

propoli

«ΝΑΙ.Η απάντηση είναι Ναι. Αυτό το ναι που πολλές φορές παλεύουμε για μια ολόκληρη ζωή να ακούσουμε με κάθε θυσία. Και άλλοτε είναι τόσο εύκολο και απλό. Δεν έχει όμως σημασία, γιατί αυτό σου δίνει δύναμη. Και μόλις το ακούσεις και αισθανθείς ανακούφιση τότε σε περιμένει κάτι άλλο. Φόβος, άγχος, αγωνία, δεύτερες σκέψεις και αυτό το Αν που είναι μονίμως καρφωμένο στο μυαλό σου. Από την άλλη, ευγνωμοσύνη και ένα απλόχερο Και τεράστιο ευχαριστώ για τη ζωή που έρχεται .Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει να το φωνάξει τόσο δυνατά και να γιορτάσει με τη χαρά της. Χρειάζεται όμως χρόνο, να προετοιμαστεί για αυτή την αλλαγή, να αισθανθεί έτοιμη να το μοιραστεί, δεν το κρύβει απλά φοβάται, είναι τόσο εύθραυστο, το κρατά σαν φυλαχτό. Μη βιαστείτε να την κρίνετε, δεν ξέρετε τι περνάει. Χαίρομαι που σήμερα ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας μπορώ πλέον να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η παρουσιάστρια διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και όπως έχει γίνει γνωστό περιμένει αγοράκι.

Μάλιστα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης η μέλλουσα μάνουλα μοιράζεται άφοβα με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετά στιγμιότυπα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα αλλά και από την καθημερινές της συνήθειες.

Μεταξύ άλλων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας αποκάλυψε πως έχει ξεκινήσει γυμναστική και συγκεκριμένα yoga, ειδικά για εγκυμονούσες.

«It’s prenatal yoga o’ clock», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στα social media.

Πηγή:gossip-tv.gr

Δείτε επίσης: Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Σπυροπούλου

Loading