Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πήρε εξιτήριο – Οι φωτογραφίες με τον σύζυγο και το νεογέννητο μωρό τους

Το ζευγάρι εξήλθε το μαιευτηρίου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κρατά τον γιο τους.

Εξιτήριο από μαιευτήριο πήρε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και αποχώρησε από την κλινική με τον νεογέννητο γιο της και τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

propoli

Η παρουσιάστρια γέννησε ένα αγοράκι την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου σε ιδιωτικό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. Στις παρακάτω φωτογραφίες εμφανίζεται το ζευγάρι, με τον επιχειρηματία να κρατά στα χέρια του το καλαθάκι με τον γιο τους.

Το όνομα που θα δώσουν στο παιδί τους

Το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Καινούργιου, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», μίλησε με τον γυναικολόγο της παρουσιάστριας, Παναγιώτη Ψαθά, ενώ θέλησε να στείλει και τις ευχές της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το όνομα του παιδιού.

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ. Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Δείτε επίσης: Φώτης Σεργουλόπουλος: «Η Μαρία Μπακοδήμου είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή μου»

Loading

Aliri