(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κωνσταντίνος Καζάκος: Απίστευτη «έκρηξη» για τους δημοσιογράφους – «Γ@@ώ το κέρατό μου»

Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος έκανε έντονη κριτική για τους δημοσιογράφους, αναφερόμενος σε αυτούς ως τους “γιατρούς της κοινωνίας”, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνονται απλά “νεκροθάφτες”.

Συζητώντας στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που οι δημοσιογράφοι καλύπτουν τα γεγονότα που επηρεάζουν τους πολίτες.

propoli

«Θέλω να πω κάτι, να κάνω μία δήλωση και πρέπει να σκεφτώ πώς θα την κάνω. Έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα από τους δημοσιογράφους. Είμαι σίγουρος ότι ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή υπάρχουν και αυτοί που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που τους πονάει, που θεωρούν λειτούργημα αυτό που κάνουν και δεν τα τσεπώνουν», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν. Ο κόσμος έχει χάσει κάθε εκτίμηση, δεν νομίζω ότι υπάρχει η παραμικρή εκτίμηση για τους δημοσιογράφους και πρέπει να αλλάξει αυτό. Πρέπει να το αλλάξουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, να βάλουν τον οίκο τους σε τάξη», υπογράμμισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

«Οι δημοσιογράφοι είναι οι γιατροί της κοινωνίας, δεν πρέπει να γίνονται νεκροθάφτες. Δεν είναι όλοι έτσι, έχω φίλους δημοσιογράφους που βλέπω ότι τρώγονται με αυτά που συμβαίνουν άλλοι που πολεμάνε μέσω ίντερνετ να ακουστεί η φωνή τους», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

«Όταν όμως το σύστημα είναι έτσι και βγαίνει προς τα έξω από τα ΜΜΕ μόνο ό,τι θέλει η κυβέρνηση να ακουστεί… είναι καθήκον σας, γαμώ το κέρατό μου, να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κωνσταντίνος Καζάκος στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα από τη συχνότητα του Action24.

Δείτε επίσης: Πώς σχολίασε ο Κώστας Τσουρός την υποψηφιότητα της Νόνης Δούνια στις Ευρωεκλογές

Loading