Κώστας Παπαδόπουλος για Survivor All Star: «Πήγα εκεί για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου»

Δείτε σε βίντεο τις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star, ο οποίος και έκανε  τις πρώτες του δηλώσεις.

propoli

Μιλώντας στην κάμερα του «Πρωινού μας» ο ζαχαροπλάστης τόνισε ότι αισθάνθηκε ανεπιθύμητος από τους συμπαίκτες του, ενώ επισήμανε παράλληλα, ότι πήγε ξανά στο ριάλιτι για τα παιδιά του.

«Είμαι καλά και υγιής και στην ψυχή και στο σώμα μου. Δεν περίμενα ότι θα φύγω, ήταν πολύ δύσκολη η ψηφοφορία. Θεώρησα υποκριτικό από πλευράς μου να χαιρετήσω αυτούς τους ανθρώπους και για αυτούς το θεωρώ το ίδιο υποκριτικό να χαιρετήσουν εμένα, από τη στιγμή που με ψήφιζαν συνεχώς και όλοι. Το θεώρησα υποκριτικό και δεν μου ταιριάζει, δεν κρατάω κακίες, τους αγαπάω όλους» είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Με τόσες φορές που είχα βγει υποψήφιος ένιωθα ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα, για αυτό και είχα βγάλει την κόκκινη μπαντάνα. Ποτέ δεν γλείφω και ποτέ δεν πουλιέμαι. Αγωνίζομαι για την οικογένειά μου, είχα πάει εκεί για να μπορέσω να προικίσω τα παιδιά μου» πρόσθεσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

«Τον νικητή του Survivor δεν τον έχω δει ακόμα στο παιχνίδι, ίσως δεν έχει μπει ακόμα» κατέληξε ο Κώστας Παπαδόπουλος στον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Super Κική: «Θα σας τα πω όλα στο Instagram μου»

Loading