«Υπάρχει το τηλεκοντρόλ και πατώ κάτι που να μου αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα»
Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή Open Weekend και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σάλο, που έχει προκληθεί με την νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, Super Mammy.
Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σίριαλ δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Θεωρώ ότι είναι λίγο φασισμός να λες κόψτε το και γιατί υπάρχει στην τηλεόραση. Ο Μάρκος έχει πολύ μεγάλο following και σημαίνει πως αρέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου. Πήγε και πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου.
Δεν μπορείς να πεις όμως κόψτε το να μην υπάρχει. Υπάρχει το τηλεκοντρόλ και πατώ κάτι που να μου αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν πρόγονοί μας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε» ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.
«Κάποια αστεία ίσως ήταν υπερβολικά, όπως λένε κάποιοι, για κάποιες μειονότητες, το θεωρώ υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω. Εστιάζεις κάπου και κάνεις χιούμορ. Δεν σημαίνει ότι αυτά τα πιστεύει ο Μάρκος. Στηρίζει πάρα πολύ ομάδες που νιώθει πως τους ενόχλησε το χιούμορ του. Σαφώς όλοι στηρίζουν το Me Too κι όποιον έχει υποστεί βία, αλλά όταν κάνουμε χιούμορ για κάτι είναι χιούμορ. Μην το φτάσουμε σε άλλα άκρα να φοβόμαστε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα γιατί θα θεωρηθεί ότι την παρενοχλούμε σεξουαλικά» πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ.
Δείτε επίσης: Συντάξεις: Ποιοι δικαιούχοι θα πληρωθούν από την Πέμπτη, 14 Απριλίου
- Ανησυχία για τον Χάρι Στάιλς: Ακύρωσε συναυλία στο Σάο Πάολο λόγω υγείας
- Δεσμευμένοι στην εργασία τους: Θ. Κοντογεώργης για την πολιτική κατάσταση και τις εκλογές
- Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Δεσμευόμαστε για μια δίκαιη και ειρηνική λύση στην Κύπρο
- Φεράν Τόρες: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην Μπαρτσελόνα;
- Σάλος στη Νότια Κορέα: Εστιάτορας κινδυνεύει με φυλάκιση για γλυκό με μυρμήγκια
![]()
