Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη | Μας έχουν κάνει πρόταση να παρουσιάσουμε εκπομπή μαζί

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησαν για την οικογένειά τους αλλά και για την επαγγελματική τους πορεία.

«Δεν έχουμε πολύ χρόνο πλέον αλλά είναι ωραία», είπε ο Κώστας Σόμμερ. «Περάσαμε μία φάση ζήλειας (σ.σ τα παιδιά μεταξύ τους) αλλά τώρα είμαστε καλά», πρόσθεσε από την πλευρά της η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

propoli

Σε σχέση με το εάν θέλουν να αποκτήσουν και τρίτο παιδί είπαν: «Είμαστε πολύ μακριά από την ιδέα να κάνουμε τρίτο παιδί. Στην αρχή το σκεφτόμασταν αλλά τώρα που μεγάλωσε λίγο το μωρό, λέμε να περιμένουμε λίγο», είπε η Βαλεντίνη και ο Κώστας Σόμμερ πρόσθεσε: «Είμαστε 4 χρόνια μόνο μαζί. Είμαστε οι εμπειρίες μας, και όταν έχεις ζήσει εμπειρίες, καταλαβαίνεις όταν δεις κάτι και σου κάνει κλικ, το ξέρεις».

«Άντε καλέ, πλύση εγκεφάλου μου έκανε. Λέει θα της κάνω παιδιά», είπε χιουμοριστικά η Βαλεντίνη.

Σε σχέση με το πώς αποφάσισε να κάνει οικογένεια, ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Εγώ ήμουν σίγουρος πως είχα κλείσει και δεν θα κάνω οικογένεια. Σήμερα είναι πιο δύσκολο να κάνεις παιδιά. Είναι και το οικονομικό. Εγώ θεωρώ πως οι γονείς μου δεν έκαναν δεύτερο παιδί και πιστεύω πως έγινε επειδή είχαν τις έννοιες για το εάν ήταν έτοιμοι για παιδί. Ήμουν ένα δύσκολο παιδί».

Απαντώντας στο εάν τους έχουν προτείνει να συμμετάσχουν μαζί σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, ο Κώστας Σόμμερ είπε:

«Στα τηλεπαιχνίδια μας έχουν κάνει πρόταση για όλα και παλαιότερα μας έχουν κάνει πρόταση και για εκπομπή, μάλιστα όταν είχαμε εμφανιστεί εδώ για πρώτη φορά. Είμασταν κοντά στο να πούμε ναι αλλά έμεινε έγκυος η Βαλεντίνη».

Loading