Κούγιας για Βατίδου: «Δε θα επέστρεφα ποτέ σε μια σχέση που αλλοίωσε την εικόνα μου – Οι δηλώσεις της μου δημιουργούν πρόβλημα»

Τέλος στα όσα ακούγονται για επανασύνδεση με την Εύη Βατίδου έβαλε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο κ. Κούγιας μίλησε στην εκπομπή «Happry Day» και είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτά που ακούγονται του δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση του.

propoli

«Δεν απάντησα στη δήλωση της Εύης Βατίδου όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου»

«Θα παρακαλούσα την πρώην σύζυγό μου και μητέρα των παιδιών μας να μην ξεκινήσουμε έναν κύκλο και να μπει η προσωπική μου ζωή στο κάδρο. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπάρξει επανασύνδεση. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω μια προσωπική σχέση με μια εξαιρετική προσωπικότητα και όλες αυτές οι δημοσιοποιήσεις των δηλώσεων της πρώην συζύγου μου, δημιουργούν προβλήματα, γιατί κάποιος νομίζει ότι συμμετέχω και εγώ σε αυτόν τον τρόπο σκέψης», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Δεν απάντησα στη δήλωση της Εύης Βατίδου όταν είπε πως δεν εγκρίνει τη σύντροφό μου. Ο Αλέξης Κούγιας σαν προσωπικότητα δεν θα επέστρεφε ποτέ σε μια σχέση που, εκτός των δύο υπέροχων παιδιών, αλλοίωσε την εικόνα του. Έχω κάνει μόνο καλό στην Εύη Βατίδου, ποτέ δεν έκανα κακό», συνέχισε ο ίδιος.

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη, ούτε υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, και όλη αυτή η ιστορία μού δημιουργεί προβλήματα στην προσωπική μου σχέση. Να το ξεκόψουμε, λοιπόν, αυτό το θέμα και θα την παρακαλούσα να μη χρησιμοποιεί το όνομά μου και την προσωπικότητά μου», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Η γυναίκα που υπάρχει στη ζωή μου είναι υψηλού επιπέδου, δεν δημιουργούνται τέτοια προβλήματα. Δεν είναι σύζυγός μου, όμως είναι μια προσωπική σχέση, η οποία είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, και επικοινωνίας και προσωπικότητας. Είναι μια κοπέλα που στάθηκε δίπλα μου σε πολύ δύσκολες στιγμές», συμπλήρωσε στο τέλος.

Σημειώνεται ότι, στην ίδια εκπομπή, προβλήθηκαν και δηλώσεις της Εύης Βατίδου σχετικά με το ίδιο θέμα, από εκδήλωση στην οποία παρευρέθη το βράδυ της Τετάρτης, 29/11.

«Δεν σημαίνει ότι όποιος μας κάνει πρόταση θα την αποδεχτούμε κιόλας, πρέπει να το σκεφτούμε κιόλας. Ένα είναι αυτό, και δεύτερον πρέπει να “ψαχουλέψουμε” και το διαζύγιο. Τώρα, που τα έψαξα όλα τα θέματα, μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι το διαζευκτήριο δεν το βρήκα. Είναι της εκκλησίας αυτό, τόσα χρόνια. Λέει, το βγάζουν αυτό, και είναι ένα. Θα πάρω τον Αλέξη να τον ρωτήσω πού είναι το δικό του. Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι η εκκλησία δίνει δύο πρωτότυπα. Εγώ δεν ξέρω πού είναι αυτό», είπε με χιούμορ η Εύη Βατίδου.

«Το δις εξαμαρτείν ουκ γυναικός σοφής. Θέλει σκέψη, αυτά τα πράγματα θέλουν συζήτηση. Είδα τον Αλέξη Κούγια την Κυριακή, είχαμε άλλα θέματα να συζητήσουμε, δεν συζητήσαμε για αυτό. Δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις, εκτός αν μου έρθει με κανένα ρομαντικό λουλούδι», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε επίσης: Εύη Βατίδου: «Ο περιπτεράς με δικαίωσε» – Τι λέει για το τροχαίο στη Γλυφάδα

Loading