Ο νεαρός πολυεκατομμυριούχος άντρας κατέρρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αφού είχε διασκεδάσει στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, το Annabel’s.
Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις συνθήκες θανάτου νεαρού πολυεκατομμυριούχου που είχε στενές επαφές με στελέχη του κόμματος των Συντηρητικών της Βρετανίας.
Ο 33χρονος Βιβέκ Καντά είχε παντρευτεί πριν από οκτώ εβδομάδες 29χρονο μοντέλο, την Στούτι, σε μια εντυπωσιακή ινδική τελετή σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Λονδίνου.

Η πορεία του νεαρού πολυεκατομμυριούχου ήταν καθόλα λαμπρή, καθώς στα 33 του χρόνια είχε δημιουργήσει τη δική του αυτοκρατορία. Διηύθυνε τον Όμιλο Nine, που δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό και κτηματομεσιτικό κλάδο.
«Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που συνέβη. Είμαι σε κατάσταση σοκ και ακόμη προσπαθώ να συνέλθω», είπε αποκλειστικά στη MailOnline η σύζυγος του άντρα.
«Παντρευτήκαμε πριν από οκτώ εβδομάδες και ήταν όμορφα. Τώρα πρέπει να διαχειριστώ αυτή τη μεγάλη απώλεια. Είμαι συγκλονισμένη», προσέθεσε η 29χρονη.
Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους, ο 33χρονος δεν υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα.
Δείτε επίσης: Θετικός στον κορονοϊό ο Εντ Σίραν – Τι δήλωσε από το Instagram του
- Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα στο Παγκράτι – Διακοπή κυκλοφορίας στη Σπ. Μερκούρη
- Αγορά κατοικίας: Νέα έκθεση της Eurobank αποκαλύπτει αύξηση 55% στις τιμές των διαμερισμάτων μέσα σε πέντε χρόνια
- Κυρ. Μητσοτάκης: Βήμα-βήμα χτίζουμε την ΕΡΤ την οποία θέλουν οι Έλληνες πολίτες
- Στρατηγικές προσεγγίσεις στην ελληνοτουρκική σχέση: Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Βαληνάκη
- Νετανιάχου: Εντατική στρατιωτική επιχείρηση στη Γάζα για την ήττα της Χαμάς
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr