Μάκης Δελαπόρτας: Η Αλίκη ήταν σε κώμα και δεν καταλάβαινε, ήταν συγκινητική αυτή η στιγμή

«Ήμουν κι εγώ εκεί, έχει γίνει αυτό»

Για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας στον αέρα της “Super Κατερίνα”. Ο γνωστός ηθοποιός και βιογράφος αναφέρθηκε και σε μια συγκινητική στιγμή στο νοσοκομείο, λίγες μέρες πριν φύγει η Αλίκη από τη ζωή.

propoli

«Ο Δημήτρης δίχασε, με την κίνηση που έκανε για τον Γιάννη δίχασε! Εννοώ που τον αποκλήρωσε τότε. Ενώ τον αγαπούσε τον Γιάννη, εγώ το ζούσα αυτό, τον περίμενε πως και πως να πάει να τον δει, λαχταρούσε το παιδί του. Εντάξει, ήταν ένας άνθρωπος δύσκολος», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε στη συνέχεια: «Με την Αλίκη δεν τα βρήκαν ποτέ. Είχε πει κάτι ο Δημήτρης σε μια συνέντευξη, είχε ενοχληθεί η Αλίκη και από τότε δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Και αυτό ήταν κάτι που τον τυραννούσε για χρόνια, το έφερε βαρέως, ότι η Αλίκη δεν του μιλούσε στο τέλος. Ο Δημήτρης ήταν εγωιστής, δεν έκανε προσπάθεια να τα βρει με την Αλίκη. Αλλά σμίξανε καλλιτεχνικά και έσκισαν».

Κλείνοντας, ο Μάκης Δελαπόρτας μίλησε και για μια συγκινητική στιγμή στο νοσοκομείο: «Ήμουν κι εγώ εκεί, ήταν στο νοσοκομείο, ήρθε ο Δημήτρης και είπε στην Αλίκη “σήκω Πίπη να φύγουμε”. Ήμουν εκεί, είχε γίνει αυτό, ήταν συγκινητική η στιγμή. Η Αλίκη όμως ήταν σε κώμα, δεν καταλάβαινε».

Δείτε επίσης: Ελευθερία Ελευθερίου: Πολλά έξοδα στην Eurovision είχαν γίνει από το δικό μου πορτοφόλι

Loading