Μάκης Δελαπόρτας: «Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα»

«Μετά από 100 χρόνια δεν θα ενδιαφέρει κανέναν με ποιον κοιμόταν η Βλαχοπούλου αλλά η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο», λέει ο Μάκης Δελαπόρτας.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις βιογραφίες που έχει κάνει.

propoli

«Εγώ ξεκίνησα με το θέατρο και με τους μεγάλους ηθοποιούς. Οι άνθρωποί αυτοί εκτίμησαν πως δεν μετέφερα τίποτα από αυτά που άκουγα. Η Αλίκη ήταν η πρώτη που με εμπιστεύτηκε και μου είπε πως “εσύ θα κάνεις την βιογραφία μου”. Είχε δει κάτι κείμενα μου και της άρεσαν. Και μετά συνέχισα με τη Ρένα Βλαχοπούλου», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας είπε πως γνωρίζει πράγματα για τους ανθρώπους που έχει γράψει την βιογραφία τους, τα οποία δεν πρόκειται να μοιραστεί ποτέ καθώς θεωρεί πως αυτά δεν θα ενδιαφέρουν μετά από χρόνια.

«Κάποια πράγματα θα τα πάρω μαζί μου και δεν θα πω τίποτα. Πολλές φορές μπορεί να πεις κάτι που δεν έπρεπε. Για παράδειγμα στον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, μπορεί κάποιες φορές να είχε πιει ένα παραπάνω ποτήρι και να έλεγε πράγματα, και του έλεγα να σταματήσει.

Αυτό προφανώς δεν το κάνουν όλοι καθώς σκέφτονται πως με ένα σκάνδαλο μπορεί να ακουστούν. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Μετά από 100 χρόνια δεν θα ενδιαφέρει κανέναν με ποιον κοιμόταν η Βλαχοπούλου αλλά η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο», είπε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε επίσης: Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να δώσει απαντήσεις στους μη προνομιούχους»

Loading