Μαράια Κάρεϊ: Εμπάργκο από μπαρ στο χριστουγεννιάτικο τραγούδι της

Απαγορεύτηκε το “All I want for Christmas” – Η ιστορία πίσω από το τραγούδι

Όπως ήταν αναμενόμενο το συγκεκριμένο μήνυμα τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου, με έναν χρήστη του Twitter να μοιράζεται το αρχικό post με το σχόλιο «Είναι ο πόλεμος των Χριστουγέννων που έχω ακούσει»;

propoli

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία παγκοσμίως έχει συνδέσει τα Χριστούγεννα με την διαχρονικά επιτυχημένο τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ Αν και η συντριπτική πλειοψηφία παγκοσμίως έχει συνδέσει τα Χριστούγεννα με την διαχρονικά επιτυχημένο τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ, ο ιδιοκτήτης του μπαρ «All I Want for Christmas Is You», ο ιδιοκτήτης του μπαρ Stoneleigh P στο Ντάλας, φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη.

Ο λόγος είναι πως απαγόρευσε το «All I Want for Christmas Is You» από το τζουκ μποξ του μπαρ του μέχρι την 1η Δεκεμβρίου -προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από τους θαυμαστές της Κάρεϊ αλλά και την ίδια την τραγουδίστρια.


Αξίζει να σημειωθεί πως, φέτος δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπαρ φαίνεται να στέκεται απέναντι στη συγκεκριμένη επιτυχία της Κάρεϊ. Σύμφωνα με το mentalfloss.com, το μπαρ του Ντάλας έχει πάρει θέση ενάντια στο κλασικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι εδώ και τρία χρόνια.

Στα τέλη Οκτωβρίου 2021, λοιπόν, ο χρήστης Kyle Smith μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter που περιγράφει την πολιτική του εν λόγω μπαρ. Η ανακοίνωση που έχει κολληθεί στο τζουκ-μποξ του μπαρ λέει: «Το τραγούδι της Μαράια Κάρεϊ “All I Want for Christmas Is You” θα παραλείπεται για όποιον το επιλέξει πριν από την 1η Δεκεμβρίου».

Ωστόσο, όταν φτάσει ο Δεκέμβριος, ο ιδιοκτήτης του μπαρ Stoneleigh P θα ενσωματώσει το τραγούδι στο πρόγραμμα, καθώς, όπως αναφέρεται στο σημείωμα στο τζουκ- μποξ του μαγαζιού του «Μετά την 1η Δεκεμβρίου το τραγούδι επιτρέπεται να ακούγεται μόνο μία φορά κάθε βράδυ».

Η Κάρεϊ, μάλιστα, έκανε την αναφορά στον «πόλεμο των Χριστουγέννων» ως κάλεσμα στα όπλα και ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία της με πανοπλία σε ένα πεδίο μάχης.

All I Want for Christmas Is You- Η μεγάλη επιτυχία


Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων χωρίς το συγκεκριμένο τραγούδι σήμερα, αλλά το «All I Want for Christmas Is You» δεν αποτελούσε εγγυημένη επιτυχία. Μάλιστα, η Κάρεϊ πήγε ενάντια στη συμβατική σοφία και ηχογράφησε ένα χριστουγεννιάτικο άλμπουμ στο απόγειο της καριέρας της το 1993. Αρχικά προοριζόταν να είναι απλώς διασκευές εορταστικών τραγουδιών, αλλά η δημοφιλής ερμηνεύτρια αποφάσισε να προκαλέσει τον εαυτό της δημιουργώντας ένα σύγχρονο κλασικό γιορτινό κομμάτι- ένα τραγούδι που έγινε το γιορτινό σινγκλ με τις περισσότερες λήψεις όλων των εποχών.

Δείτε περισσότερα: Η Μαράια Κάρεϊ τραγουδά το «Auld Lang Syne», αλλά ξεχνά τους στίχους

Loading