Η Μαρία Κίτσου μιλάει για τις επιθέσεις που δέχθηκε λόγω των κιλών της και την εμπειρία της από τη νοσηλεία της. Η Μαρία Κίτσου, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή *The 2night Show* το βράδυ της Δευτέρας 10 Νοεμβρίου, μοιράστηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εξαιτίας κακεντρεχών σχολίων για τα κιλά της. Περιέγραψε την εμπειρία της ως ένα ζήτημα υγείας που τη συνόδευε με ανθρωποφαγία. Επισήμανε ότι δεν είναι σωστό να μιλάμε προσβλητικά χωρίς να γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση του άλλου, και εξέφρασε την επιθυμία της να μεταδώσει ένα μήνυμα ελπίδας, υπογραμμίζοντας ότι με τη βοήθεια άλλων μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, ανεξάρτητα από τις δυσκολίες.
Η ίδια δήλωσε ότι πάντα ήταν αδύνατη και η αλλαγή αυτή ήταν πολύ σκληρή για εκείνη, αλλά είχε την αυτογνωσία να το διαχειριστεί. Τα μηνύματα που λάμβανε μέσω social media την επηρέαζαν, και τόνισε ότι κανείς δεν είχε το θάρρος να μιλήσει επώνυμα, χαρακτηρίζοντας αυτή τη συμπεριφορά ως θρασυδειλία και κακία.
Σχετικά με την υγεία της, η Κίτσου αποκάλυψε ότι το περασμένο καλοκαίρι πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 20 ημέρες. «Ήταν μια σκληρή αλλά και διαφωτιστική εμπειρία», παραδέχτηκε, δείχνοντας ότι μέσα από αυτές τις δοκιμασίες, βγήκε πιο δυνατή και συνειδητοποιημένη.
Πηγή περιεχομένου: in.gr
![]()
