Μαρία Ναυπλιώτου: «Σιγά σιγά ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια»

“Καταλαβαίνω και από τους δικούς μου αγώνες πόσο δύσκολο είναι να σταθείς σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο”

Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο πλατό της ψυχαγωγικής της εκπομπής στο Μεγάλο Κανάλι. Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει με τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια και την βαθύτερη κατανόηση στην γυναικεία ψυχοσύνθεση.

propoli

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ναυπλιώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έμαθα να εκτιμώ πολύ τις γυναίκες. Μεγαλώνοντας σε μια πατριαρχική κοινωνία, όλες μάθαμε να κάποια μοτίβα στα οποία κινούμασταν και σιγά σιγά ανακάλυψα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Άρχισα να αναζητώ τις γυναίκες και να τις καταλαβαίνω, όπως άρχισα να καταλαβαίνω και τον εαυτό μου. Καταλαβαίνω τι σημαίνει για μια γυναίκα να παλεύει σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, να τα καταφέρνει και τι πυρά μπορεί να δέχεται ακριβώς και μόνο επειδή είναι γυναίκα».

«Οπότε για όλο αυτό το κομμάτι, προς τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους έχω μια ιδιαίτερη στάση και μια ιδιαίτερη εκτίμηση και ζεστασιά. Γιατί καταλαβαίνω και από τους δικούς μου αγώνες πόσο δύσκολο είναι να σταθείς».

Δείτε επίσης: Master Chef: Δοκιμασία αποχώρησης με απρόβλεπτο αποτέλεσμα

Loading