«Νομίζω ότι είμαι problem solver. Μου αρέσει να λύνω προβλήματα, από μικρή μου άρεσε αυτό»
«Πώς έχεις εισπράξει φέτος αυτή την τόσο μεγάλη αποδοχή. Τόσα πολλά σχόλια το να γίνει θέμα στο Twitter ένα βράδυ για τη συγκλονιστική ερμηνεία σου μέσα από τη σειρά Σασμός, ενώ είσαι εργάτρια του θεάτρου;» ρωτήθηκε η ηθοποιός Μαρία Πρωτόπαππα, στην εκπομπή ArtWeek, όπου παραχώρησε συνέντευξη.
«Στο θέατρο μπήκα στα 18 μου. Έδωσα εξετάσεις τρέμοντας, ενώπιον των δασκάλων μου. Ήταν ο Γιώργος ο Λαζάνης ο οποίος που έδωσε πρώτος το πάτημα, το να μείνω στο θέατρο. Μου έδωσε τον πρώτο μου δυνατό ρόλο, όταν τελείωσα τη σχολή. Εμείς δουλεύαμε βέβαια νωρίτερα. Μετά βρέθηκα με τον Μίμη Κουγιουμτζή. Με τι δική του ελαφράδα και τη γενναιοδωρία του. Έκατσα χρόνια εδώ στο θέατρο. Ήταν οικογένεια, με τα καλά, τα άσχημα, αλλά αυτό εδώ το μέρος το θυμάμαι σαν χθες», ανέφερε η Μαρία Πρωτόπαππα.
«Νομίζω ότι είμαι problem solver. Μου αρέσει να λύνω προβλήματα, από μικρή μου άρεσε αυτό. Εκεί βρίσκω μια πρόκληση. Επίσης νιώθω πως όταν υπάρχει μια κρίση, εκεί μπορώ να είμαι πιο ήρεμη και πιο αποτελεσματική. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό», συνέχισε η ηθοποιός.
«Οι γονείς μου αγαπούσαν τις τέχνες. Ο μπαμπάς μου ζωγράφιζε, του άρεσε πολύ η μουσική. Της μαμάς μου, της άρεσε πάντα το ωραίο και η αισθητική. Με πήγαινε θέατρο, φρόντιζε να υπάρχουν τα χρήματα για να πηγαίνω στο μπαλέτο. Έκανε τις θυσίες της», είπε ακόμη για την οικογένειά της.
Δείτε επίσης: Μήνυμα Ανδρουλάκη στην Τουρκία: «Μονόδρομος για την ειρήνη ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου»
- Debt gala: Ο κοινωνικός ακτιβισμός στο κόκκινο χαλί με πρωτοφανή λάμψη
- Ρουμανία: Ο Σίμιον προηγείται στις προεδρικές εκλογές εν μέσω πολιτικής κρίσης
- Η Μίλαν ανατρέπει την κατάσταση απέναντι στην Τζένοα (2-1), ελπίζει για Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου
- Συμπλοκή με πρωταγωνιστές παίκτες της Παρτιζάν σε νυχτερινό κέντρο στο Βελιγράδι
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Πελίστρι στο ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό