Μαριαγάπη Ξυπολιά για Βίκυ Καγιά: Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα (vid)

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στη ζωή της μετά τη συμμετοχή στο ριάλιτι μόδας

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά μίλησε για τη ζωή της μετά το GNTM, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί από τη Βίκυ Καγιά, «Είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα» σχολίασε το μοντέλο καυστικά για την παρουσιάστρια.

propoli

Η Ξυπολιά που έγινε γνωστή τόσο από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM όσο και από τη σχέση της με τον Αιμιλιάνο Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας». Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε για το πώς είναι η ζωή της μετά την συμμετοχή της μετά το ριάλιτι μόδας αλλά ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στα κιλά της.

«Μετά το GNTM, η ζωή μου πάει πάρα πολύ καλά. Έχω ταξιδέψει, έχω χαλαρώσει, έχω φάει καλά. Τα κιλά μου τώρα είναι φυσιολογικά. Πέρασα μια περίεργη φάση κι ο οργανισμός μου κατέρρευσε», είπε αρχικά. Όπως εξήγησε στη συνέχεια, έφτασε μέσα από μια διατροφή που ακολούθησε, να ζυγίζει 47 κιλά. «Έκανα μια διατροφή δύο μηνών κι έφτασα 47 κιλά από το πουθενά. Μετά άρχισα να παίρνω κιλά, χωρίς να τρώω» είπε και πρόσθεσε «Μου λένε ότι μοιάζω με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, είναι κομπλιμέντο για μένα». Αναφορικά με τη σχέση της με την παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά είπε:

«Στο GNTM το έχουν πάει σε ριάλιτι και παίρνουν κόσμο με βάση την ιστορία που έχει να πουλήσει. Οι κριτές έχουν χάσει τα πιστεύω τους. Η Βίκυ Καγιά είχε κάνει κάποια πολύ αρνητικά σχόλια για μένα, δεν μίλησα γιατί είναι χαζό να τσακωθώ με μια μεγάλη γυναίκα», τόνισε.

Δείτε επίσης: Ηγουμενίτσα: Σύλληψη τριών Τούρκων «δουλεμπόρων» από το Λιμενικό

Loading