Μαριάννα Τουμασάτου: “Πήγα στο νοσοκομείο ένα τέταρτο πριν πεθάνω”

Αποκαλυπτική η γνωστή ηθοποιός στην συνέντευξή της στην Μαρία Κωνσταντάκη. “Είχα 25 αδέσποτα και μού τα σκότωσαν σχεδόν όλα με φόλες”.

H Μαρία Κωνσταντάκη για το πρώτο επεισόδιο της νέας εκπομπής του Action 24 “Μουσούδες” έκανε ποδαρικό το βράδυ του Σαββάτου.

propoli

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι κινδύνεψε να πεθάνει στο παρελθόν λόγω μίας αλλεργίας. Μάλιστα, εξομολογήθηκε την αγάπη της για τα ζώα, ειδικά για τα σκυλιά και τις γάτες, παρά το γεγονός ότι είναι αλλεργική και στα δύο.

Είμαι αλλεργική και στις γάτες και στους σκύλους. Από γατί έχω πάει ένα τέταρτο πριν πεθάνω στο νοσοκομείο! Γιατί ήμουν και κρυωμένη, ήρθε το αλλεργιογόνο και έκατσε επάνω στο κρύωμα και πήγα χωρίς οξυγόνο στο νοσοκομείο. Ήμουν έτοιμη για διασωλήνωση”, είπε για να προσθέσει:

“Είμαι και στα σκυλιά αλλεργική. Θα σου πω όμως κάτι. Υπάρχει κανονική ομοιοπαθητική που μπορούμε να κάνουμε και πρέπει να κάνουν οι άνθρωποι που έχουν μια δυσκολία στο να συνυπάρχουν με τα ζώα. Υπάρχει τρόπος λοιπόν και αυτή είναι η ομοιοπαθητική”.

“Εμένα είναι η κανονική ομοιοπαθητική. Δηλαδή παίρνω τη γάτα, την βάζω στα μούτρα μου, πρήζομαι λίγο και άμα με πιάσει βάρος, το φροντίζω. προσέχω, θα κάνω τα εισπνεόμενα μου και δεν θα την έχω στα μούτρα μου όλη την ώρα”.

Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε πως κάποια περίοδο είχε 25 αδέσποτα και πως “σε δύο νύχτες μού τα σκότωσαν σχεδόν όλα με φόλες”.

Δείτε επίσης: Βαρύς ο πέλεκυς για τον Παναθηναϊκό μετά τη διακοπή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Loading