Μάρκος Σεφερλής: Έκανα πρόβες στο νοσοκομείο με ορούς

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας άνθρωπος που έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και πολλούς εχθρούς, κάθε του παράσταση στο «Δελφινάριο» είναι συνεχώς γεμάτη από κόσμο. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δεν σταματάει ποτέ να δουλεύει για να συνεχίζει να προσφέρει άφθονο γέλιο στους θαυμαστές του. Το ίδιο κάνει και φέτος, εν μέσω της πανδημίας, οπού έχει ξεκινήσει τη φετινή του παράσταση με όνομα «Dettolμη και γοητεία». 

Ο Μάρκος Σεφερλής είναι εργασιομανής και τελειομανής. Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει σε συνέντευξη που δίνει στο Secret των Παραπολιτικών και την Σπυριδούλα Τριάντου, υπήρξε μια στιγμή που κατέρρευσε. 

propoli

«Συνέβη το 2009, όταν έκανα τον Μπακαλόγατο. Ήταν τόσο κοπιαστική παράσταση, τόσο απαιτητική, που έπαθα υπερκόπωση. Δεν με τρόμαξε όμως. Έρχονταν οι συνεργάτες στο νοσοκομείο και έκαναν πρόβες. Όταν είδα και αυτό από τον εαυτό μου, με ορούς να κάνω πρόβα, ε, είπα ότι είμαι ικανός για όλα. Από τότε δεν μου έχει συμβεί τίποτα, δεν κάνω κάτι το ιδιαίτερο, ίσα ίσα, δεν κοιμάμαι πολύ… 

Είναι η ενέργεια που παίρνω από τον κόσμο που μου δίνει δύναμη. Όταν δεν δουλεύω κάτι παθαίνω», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής. 

Loading