Μιχάλης Οικονόμου: «Απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα»

Ο Μιχάλης Οικονόμου μίλησε για την πορεία του στο χώρο του θεάτρου, καθώς και για τις επιλεκτικές εργασίες που έχει αναλάβει στον τομέα της τηλεόρασης.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στο περιοδικό “MyTv”, αναφέρθηκε στο παρακάτω:

propoli

«Ο φόβος ότι δεν θα μπορούσα να την κάνω καλά. Η δουλειά στην τηλεόραση σε κρατά σε εγρήγορση, διότι καλείσαι να έχει πάντα γυμνασμένα τα εκφραστικά σου μέσα».

«Στο θέατρο ο ρυθμός είναι πιο ανθρώπινος, στην τηλεόραση όμως είναι σαν ένα τρενάκι του λούνα παρκ που τρέχει και το κυνηγάς. Πριν τη συμμετοχή μου στα «Καλύτερά μας χρόνια» είχα καιρό να κάνω τηλεόραση, οπότε όταν το αποφάσισα ένιωθα φόβο για το αν θα τα καταφέρω.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Επίσης, ας μη λέμε ψέματα, η τηλεόραση προσφέρει και αναγνωρισιμότητα, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις περισσότερα πράγματα στο θέατρο» συνέχισε.

Σε ερώτηση αναφορικά με το αν έχει «πληρώσει» το τίμημα της αναγνωρισιμότητας, ο Μιχάλης Οικονόμου απάντησε:

«Όχι επιλεγμένα. Το κοινό της ΕΡΤ είναι πάντα πιο ήπιων τόνων, δεν υπάρχει η τρέλα που ίσως βλέπουμε στις σειρές των ιδιωτικών καναλιών. Επομένως δεν έχω αισθανθεί κάτι ενοχλητικό, αντιθέτως απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα. Με συγκινεί όταν μου μιλούν στον δρόμο και μου λένε ότι με έχουν παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Βέβαια, αν μου πουν ότι με είδαν στο θέατρο, αισθάνομαι διπλή χαρά».

Δείτε επίσης: Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023

Loading