Μυστικό της Πεταλούδας: Η Εύα αποφασίζει να ψάξει την κόρη της

Το Μυστικό της Πεταλούδας, καθημερινά στις 16:45 στο ΟΡΕΝ.

Μυστικό της Πεταλούδας, Τετάρτη 28/6 (16:45, ΟΡΕΝ) – Ο Μάρκος συναντάει στη Σαντορίνη δήθεν τυχαία τον Χριστόφορο και την Αλεξία και ξεκινάει ένα παιχνίδι γάτας – ποντικιού με τον Χριστόφορο, το οποίο όμως έχει απρόσμενη κατάληξη.

propoli

Η Ειρήνη ανακαλύπτει πως ο Φίλιππος ψάχνει για τον Ομέρ, τον φίλο του Χασάν και αρχίζει να υποψιάζεται πως πίσω απ΄ την εξαφάνιση του Χασάν, είναι ο Χριστόφορος.

Στο μεταξύ, ο Ομέρ ζητάει λεφτά απ΄ τον Δώρο για να φύγει απ’ την Κύπρο. Η Εύα αποφασίζει ν΄ αφήσει πίσω το παρελθόν για χάρη της Χριστίνας και να ξεκινήσουν μια ήρεμη ζωή στη Λευκωσία με την οικογένεια της, αλλά η υποψία πως ο Κυριάκος μπορεί να είναι κάπου κοντά της, τη βασανίζει και δεν την αφήνει να ησυχάσει.

Η Ειρήνη συλλαμβάνει τον Φίλιππο για τον φόνο του Ομέρ και τον πάει στο τμήμα για ανάκριση. Ο Φίλιππος λέει πως δεν το έκανε αυτός, αλλά η Ειρήνη δεν τον πιστεύει. Ο Μάρκος μετά τον παρά λίγο πνιγμό του στην πισίνα και το σοκ που πέρασε, αρχίζει να έχει ξανά εφιάλτες, όπως τότε που ήταν μικρός.

Ο Χριστόφορος μαθαίνει πως η αστυνομία συνέλαβε τον Φίλιππο και πάει στο τμήμα να τον βοηθήσει, ενώ η Εύα πάει στο ίδρυμα, όπου είχε αφήσει ένα απ’ τα παιδιά της 25 χρόνια πριν…

Το Μυστικό της Πεταλούδας, Δευτέρα με Κυριακή στις 16:45 στο ΟΡΕΝ.

Δείτε επίσης: Γιώργος Μαζωνάκης σε Κουτσογιαννόπουλο: «Έχει την ίδια κ…λα» – Πάγωσε η Μενεγάκη

Loading