Νάνσυ Παραδεισανού: «Ο Γιάννης Πουλόπουλος αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο»

“Όλα τα πρόσωπα, που δουλεύαμε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας, είναι στην τηλεόραση”


Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Πουλόπουλος σχολίασε η ομάδα της εκπομπής, Γεια σου. Η Νάνσυ Παραδεισανού έδωσε έμφαση και στην περίοδο που ανέφερε ο δημοσιογράφος πως δεν πέρασε καλά τηλεοπτικά λόγω ενός συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Σπίτι μου σπιτάκι μου.

propoli

«Η συνεργασία που με οδήγησε στο να πω ότι αφήνω την τηλεόραση και κάνω μια δική μου επιχείρηση, ήταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο Σπίτι μου σπιτάκι μου. Δεν είναι ότι πέρασα άσχημα εξαιτίας της Κωνσταντίνας, το κάθε άλλο. Ήταν ένα γενικότερο κλίμα, πολύ τοξικό. Έβλεπα αυλικούς, ανθρώπους που έλεγαν ψέματα» είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Ήταν υπεύθυνος καλεσμένων ο Γιάννης. Μπορώ να καταλάβω που αναφέρεται. Ο Γιάννης περνούσε… Νομίζω ότι αναφέρεται σε συγκεκριμένο πρόσωπο. Όλα τα πρόσωπα, που δουλεύαμε στην εκπομπή της Κωνσταντίνας, είναι στην τηλεόραση. Απλά ο Γιάννης είναι ένα παιδί πολύ φιλότιμο, που δουλεύει πάρα πολύ και τα παίρνει πολύ προσωπικά.

Είναι ευαίσθητο παιδί, έχει ξεσπάσματα, στενοχωριέται πολύ. Δεν έχει αυτό το πάρα πολύ γερό στομάχι κι είναι πολύ ευαίσθητο παιδί» ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΙ.

Δείτε επίσης: Ναταλία Γερμανού: «Αχ βρε γύπα Κόκλα, δεν αλλάζεις ποτέ»

Loading

Aliri