Ναταλί Κάκκαβα σε Δήμητρα Παπαδήμα: «Ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου»

«Τι βλακείες λέει» αναφώνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Την Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξένησαν η Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής Όλα Γκουντ στον ΣΚΑΪ. Στην αρχή, όμως, της κουβέντας, ο αυθορμητισμός της γοητευτικής παρουσιάστριας άφησε… ολίγον τι άφωνη την καλεσμένη!

propoli

Πιο συγκεκριμένα, όταν περνούσαν από την οθόνη παλαιότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Παπαδήμα, η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε ξανακάνει αυτή τη συζήτηση με το πόδι του κυρίου Μποσταντζόγλου. Εγώ να πω, το είπα και στο διάλειμμα πριν σε συναντήσω Δήμητρα, ότι ήσουν η κρυφή φαντασίωση του άνδρα μου για πάρα πολλά χρόνια».

«Τι βλακείες λέει» αναφώνησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για να συνεχίσει, όμως, ακάθεκτη η σύζυγος και συμπαρουσιάστρια του. «Ε τι βλακείες. Αφού μου τα έχεις πει και μην κοκκινίζεις. Ότι είχες και αφίσα της Δήμητρας στο δωμάτιο σου όταν ήσασταν φαντάροι! Γρηγόρη, κοίταξε με στα μάτια».

«Παιδιά, τώρα, ακούστε… Δήμητρα συγνώμη τώρα! Τώρα μιλάμε για τρέλα! Υπηρετούσα φαντάρος σε ένα φυλάκιο στη Λάρισα και είχαμε τηλεόραση. Τότε η Δήμητρα έκανε πρωινή εκπομπή στο MEGA μαζί με τον Ιάσωνα Τριανταφυλλίδη και τον Νίκο Διαμανταρίδη και ήμασταν όλοι οι φαντάροι που βλέπαμε μια πανέμορφη κοπέλα που τα έλεγε τόσο ωραία Μέχρι εκεί όμως, αυτή είναι η ιστορία» προσπάθησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας να διορθώσει όσα η Ναταλί Κάκκαβα είχε αναφέρει στον τηλεοπτικό αέρα.

Δείτε επίσης: Ο καιρός σε Μακεδονία και Θράκη

Loading