«Κουνήστε λίγο το κεφάλι αριστερά και δεξιά γιατί έχει μείνει καιρό»», είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής
Η καμπάνια του Γιώργου Καπουτζίδη, που κυκλοφόρησε για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων και των γάμων μεταξύ τους προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε κάποιους ιερείς και ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή του.
Τονίζεται, ότι επτά συνολικά ιερείς έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «η ομοφυλοφιλία είναι παρέκκλιση και διαστροφή της φύσεως», με αφορμή το βίντεο για την καμπάνια, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο αίτημα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας για ισότιμη πρόσβαση στον γάμο και την τεκνοθεσία.
Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στο «Καλό Μεσημεράκι», σχετικά με αυτό:
«Κάποιοι πολύ ωραίοι επτά ιερείς γράψανε επιστολή στον Πρωθυπουργό, γράφανε για την καμπάνια του “Πες το ναι”. Αδιανόητο; Πώς τόλμησαν να κάνουν αυτό το spot; Είναι μία καμπάνια που έχει ξεκινήσει υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και προχωράει μπας και ζήσουμε λίγο το αυτονόητο. Αντιδράσανε αυτοί τώρα, γιατί λένε ότι η ομοφυλοφιλία είναι παράκληση και διαστροφή της φύσεως. Κουνήστε λίγο το κεφάλι αριστερά και δεξιά γιατί έχει μείνει καιρό».
Δείτε επίσης: Ζακ Κωστόπουλος: Ένοχοι για κακούργημα ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης – Αθώοι οι 4 αστυνομικοί
- Η γενιά Ζ απαιτεί ελπίδα και αλλάζει τον κόσμο μέσω εξεγέρσεων
- Γερμανία: Ανακοίνωση για την ίδρυση μονάδας άμυνας από drones από τον υπουργό Εσωτερικών Αλεξάντερ Ντόμπριντ
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακός δικαστής απαγορεύει την ανάπτυξη της Εθνοφρουράς στο Πόρτλαντ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοινώνει την ανάπτυξη επιπλέον στρατιωτικών μέτρων
- Συρία: Ιστορικές βουλευτικές εκλογές με έμμεση ψηφοφορία για την εκλογή του πρώτου κοινοβουλίου μετά την εποχή Άσαντ