Νίκος Βέρτης: Για ποιον λόγο δεν αποκαλύπτει τις σχέσεις του

O δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη προσωπική του ζωή

Ο Νίκος Βέρτης είπε στο ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη:

propoli

Τσάμπα χάρηκα δηλαδή.

Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, έχω κάνει τις σχέσεις μου, ξέρεις καλά ότι δεν τις διατυμπανίζω και αυτό γιατί δεν θέλω κάθε φορά η κοπέλα που είναι δίπλα μου να φοράει στην πλάτη της σαν στάμπα το όνομά μου. Εκτός από εκείνη που θα κάνω οικογένειά μαζί της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν νιώθω ακόμα έτοιμος να κάνω ένα τέτοιο βήμα.

Μα δεν κρύβομαι. Μια χαρά ζω τη ζωή μου. Απλά δεν περπατάω μαζί με μια κοπέλα χέρι χέρι σε μέρη που θα μπορούσαν να μας δουν.

Υποτίθεται πως ισχύει αυτό, αλλά εγώ δεν λειτουργώ έτσι. Ο κύριος λόγος που κρύβω τις σχέσεις μου είναι γιατί θέλω να τις προστατεύσω. Και αυτό, πίστεψέ με, έχει εκτιμηθεί πολύ. Γιατί με όσες γυναίκες έχουν περάσει από τη ζωή μου έχουμε κρατήσει επαφές, δεν έχω τσακωθεί ποτέ.

Έχεις κάνει και πολύχρονη σχέση που δεν μάθαμε ποτέ;

Ναι, έχω κάνει. Δεν ήταν δύσκολο να κρατήσω τις σχέσεις μου μακριά από τα φώτα γιατί με τις γυναίκες που ήμασταν μαζί μοιραζόμασταν το ίδιο σκεπτικό. Αλλιώς δεν θα μπορούσε να έχει διάρκεια.

Χαίρομαι για σένα, δεν χαίρομαι για εμάς!

(Γελάει). Δεν κατηγορώ όσους δεν έχουν πρόβλημα με την προβολή της προσωπική τους ζωής. Και εγώ θα πιάσω το ΟΚ! στα χέρια μου και θα δω ποιος έχει σχέση με ποια. Έχω φίλους που τους αρέσει να δημοσιοποιούν τις σχέσεις τους και δεν τους κατακρίνω. Είναι επιλογή τους. Δεν σημαίνει ότι αυτό που κάνω εγώ είναι απόλυτα σωστό. Μου αρέσει η προσωπική μου ζωή να μένει μέσα στο σπίτι. Η καθημερινότητά μου, να ξέρεις, έχει πολλή πλάκα, δεν είναι αυτό που μπορεί να φαντάζεται κάποιος. Το ίδιο πράγμα είμαστε όλοι κατά βάθος. Η ζωή μου είναι πολύ απλή. Θα ξυπνήσω το πρωί και θα μαγειρέψω τα φασολάκια μου. Θα φτιάξω τις φακές μου. Ό,τι έκανα πιτσιρικάς όταν δούλευα στην επαρχία και περνούσα πιο δύσκολα το έχω κρατήσει. Είμαι και λίγο προληπτικός με αυτά, δεν θέλω να αλλάζω αυτές τις συνήθειες.

Δείτε επίσης: Νίκος Μπάρκουλης: «Ξύπνησε το «μικρόβιο» μέσα μου κι όχι επειδή ο πατέρας μου είναι ο Μπάρκουλης»

Loading