Ο Αντώνης Κανάκης συναντάει την “ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ” την προσεχή Παρασκευή

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη την προσεχή Παρασκευή (04/06), καθώς το “ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ” ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για μία απολαυστική συνέντευξη με τον Αντώνη Κανάκη.

Η συζήτηση, που θα λάβει χώρα στο στούντιο του Ράδιο Αρβύλα, πιάνει το νήμα από την αρχή και ο Αντώνης Κανάκης μιλάει για τα πρώτα του βήματα και τον πειρατικό ραδιοφωνικό σταθμό που είχε φτιάξει στο μπάνιο του σπιτιού του, αλλά και για το Κομφούζιο, τους Αμάν και τους Ράδιο Αρβύλα.

propoli

Φυσικά, η κουβέντα έρχεται και στους αγαπημένους του συνεργάτες και την πολύ στενή σχέση που έχουν αναπτύξει μετά από όλα αυτά τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα ο Αντώνης μιλάει για την ουσία της εκπομπής και για το αν η σάτιρα έχει ή πρέπει να έχει όρια. Τέλος, μιλάει για την παιδική του ηλικία και τους γονείς του, αλλά και για το πως είναι αυτός ως πατέρας.

Το “κλου” είναι στο τέλος της εκπομπής, με τον Αντώνη και τη γιαγιά (ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ) να χορεύουν έναν ανεπανάληπτο αισθησιακό χορό με απρόσμενη κατάληξη.

Η εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο OPEN θα ξεκινήσει στις 23:15.

Δείτε επίσης: Άλλαξε χέρια το σπίτι του πρίγκιπα Άντριου

Loading