Ο Γρηγόρης Γκουντάρας ενοχλήθηκε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο επειδή αποκάλεσε «Γκουντάραινα» την σύζυγό του

«Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο»

Ενοχλήθηκε ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και ένα σχόλιο που ακούστηκε από τα χείλη του αναφορικά με την σύζυγό του.

propoli

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλεσε «Γκουντάραινα» την Ναταλί Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν έκρυψε την ενόχλησή του για αυτό που ακούστηκε στον τηλεοπτικό αέρα καθώς όπως διευκρίνισε το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι αντικείμενο αστεϊσμού, καθώς στο παρελθόν έχει γίνει σε υπερβολικό βαθμό.

Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωινό της Τρίτης (14/11) έπαιξε ένα ρεπορτάζ στην εκπομπή σχετικά με το post που έκανε η Ναταλί Κάκκαβα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας ποιο είναι το… πραγματικό της όνομα, αφού συχνά πολλοί την ονομάζουν «Νάταλι» ή «Κακκαβά». Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπέπεσε στο ίδιο… λάθος.

«Πες την Γκουντάραινα βρε παιδί μου», του είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, σχόλιο που φάνηκε να ενόχλησε τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα που ακολούθησε, ο Γρηγόρης Γκουντάρας τόνισε: «Ούτε το Γκουντάραινα μου αρέσει. Επειδή αυτή η πλάκα έχει στο παρελθόν σε βαθμό που δεν ήταν, δεν είναι ωραίο να λέγεται για καμία γυναίκα. Εσύ μπορεί να το είπες ως αστείο αλλά στο παρελθόν δεν έχει ειπωθεί ως αστείο».

«Πλάκα κάνουμε, προφανώς. Είναι της πατριαρχίας αυτό και είναι ξεπερασμένο. Εσείς κάνετε θέμα εκ του μη όντος, ενώ πρόκειται για ένα απλό αστείο», απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθει προσβεβλημένη μία γυναίκα όταν ακούει κάτι τέτοιο. Αν το ‘χε πει κάποιος άλλος, ο Λιάγκας ας πούμε, θα τον είχαν πετσοκόψει», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο στο Οχάιο – Τουλάχιστον 3 νεκροί και 15 τραυματίες

Loading