Πάρις Χίλτον: Επτά ομάδες ντεντέκτιβ «οργώνουν» το Μαλιμπού για να βρουν το χαμένο σκυλάκι της

Το σκυλάκι της εξαφανίστηκε κατά τη διάρκεια φωτογράφισης στο σπίτι της

Μετά από την προσφορά των 10.000 ευρώ για να ξαναβρεί το χαμένο της σκυλάκι, που ακούει στο όνομα Diamond Baby, η Πάρις Χίλτον προσέλαβε επτά διαφορετικές ομάδες ντεντέκτιβ για να το εντοπίσουν!

propoli

Το σκυλάκι της, ράτσας τσιουάουα εξαφανίστηκε κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισης από το σπίτι της. «Έκανα μια φωτογράφιση στο σπίτι και ένας από τους εργαζόμενους πρέπει να άφησε μια πόρτα ανοιχτή. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με βοήθησαν να ψάξω σε όλη τη γειτονιά και πήγαμε πόρτα σε πόρτα, αλλά ακόμα δεν τη βρήκαμε».

«Θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να την πάρω πίσω. Όποιος έχει αγαπήσει ποτέ ένα κατοικίδιο και έχει χάσει ένα κατοικίδιο θα καταλάβει αυτόν τον πόνο που νιώθω. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια της.

Ήδη οι ομάδες των ντεντέκτιβ με drones «οργώνουν» όλη την γειτονιά του Μαλιμπού, όπου βρίσκεται η αξίας 8,4 εκατομμυρίων βίλα της Πάρις Χίλτον, για να βρουν την Diamond Baby.

«Εάν γνωρίζετε πληροφορίες για το πού βρίσκεται η Diamond Baby ή πιστεύετε ότι το έχετε δει, επικοινωνήστε στη διεύθυνση email [email protected]» έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram της.

Δείτε επίσης: Κάνιε Γουέστ: Εμφάνιση – έκπληξη ως μοντέλο στην πασαρέλα της Balenciaga (vid)

Loading