Πασίγνωστος ράπερ ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει τη μουσική για να αφιερωθεί στον Χριστό (ΒΙΝΤΕΟ)

Την απόφασή του να εγκαταλείψει τη μουσική, για να ακολουθήσει τον δρόμο του Χριστού, ανακοίνωσε ο ράπερ Daddy Yankee.

Έξι χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο «Despacito» με τον Luis Fonsi, το παγκόσμιο χιτ που πλέον μετρά 8.3 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, ο Daddy Yankee ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη μουσική.

propoli

Ο Πορτορικανός ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Ramón Luis Ayala Rodríguez, πριν την επιτυχία Despacito, μας είχε χαρίσει επίσης πασίγνωστα τραγούδια όπως τα «Gasolina» και «Limbo».

Ο ράπερ που πρόσφατα βρισκόταν σε περιοδεία, άφησε άφωνους τους θαυμαστές του στην τελευταία του συναυλία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Πουέρτο Ρίκο, ανακοινώνοντας ότι εγκαταλείπει τη μουσική.

«Φίλοι μου, αυτή η μέρα για μένα είναι η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου», είπε στο πλήθος στα Ισπανικά και συνέχισε: «Και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί το να ζεις μια ζωή με επιτυχία δεν είναι το ίδιο με το να ζεις μια ζωή με σκοπό». Ο Yankee είπε επίσης ότι ένιωθε «μισός για πολύ καιρό», ακόμη και με την αγάπη που λάμβανε από τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.

«Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτές οι μέρες τελείωσαν. Κάποιος μπόρεσε να γεμίσει αυτό το κενό», εξήγησε στους φαν αναφέροντας στη συνέχεια ένα εδάφιο της Βίβλου «Τι ωφελεί για έναν άνθρωπο να κερδίσει ολόκληρο τον κόσμο, αλλά να χάσει την ψυχή του;».

«Γι’ αυτό απόψε το αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Ιησούς ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω για αυτόν», είπε ο τραγουδιστής στο πλήθος, ανακοινώνοντας την απόφασή του.

Ο Yankee δήλωσε στη συνέχεια ότι σχεδιάζει μια «νέα αρχή», χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα Ramón Ayala.

«Όλα τα εργαλεία που έχω στην κατοχή μου, όπως μουσική, κοινωνικά δίκτυα, πλατφόρμες, μικρόφωνο – όλα όσα μου έδωσε ο Ιησούς, είναι τώρα για το βασίλειό του», ανέφερε. «Σε ευχαριστώ πολύ, Πουέρτο Ρίκο, και ελπίζω να περπατήσεις μαζί μου σε αυτό το νέο ξεκίνημα».

«Σε όλους τους ανθρώπους που με ακολούθησαν, ακολουθήστε τον Ιησού Χριστό, που είναι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή», προέτρεψε τους θαυμαστές του.

Μετά το τέλος της συναυλίας του, δεκάδες drones σχημάτισαν πάνω από την αρένα έναν σταυρό όπως και τις λέξεις «Cristo viene» («Ο Χριστός θα έρθει»).

Αν και ο Yankee είχε κάνει στο παρελθόν αναφορά στη χριστιανική του πίστη σε συνεντεύξεις, η είδηση ​​της αποχώρησής του από τη μουσική άφησε πολλούς θαυμαστές έκπληκτους.

Ο τραγουδιστής μοιράστηκε την ανακοίνωσή του και στο Instagram γράφοντας: «Οικογένεια: Η σημερινή μέρα, είναι η πιο σημαντική μέρα στη ζωή μου.. απόψε αναγνωρίζω και δεν ντρέπομαι να πω σε όλο τον κόσμο ότι ο Χριστός ζει μέσα μου και ότι θα ζήσω για αυτόν.

Αυτό είναι το τέλος ενός κεφαλαίου και η αρχή ενός ολοκαίνουργιου», κατέληξε.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Γιος απείλησε τον πατέρα του με μαχαίρι – «Τον αγαπώ αλλά είναι επικίνδυνος»

Loading