Πολλοί παρευρέθηκαν λόγω της εκτίμησης τους στην φωνή του Γρηγόρη Πετράκου, αδιαφορώντας για τις απόψεις του
Ποδαρικό σε «covid-free» νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα έκανε ο Γρηγόρης Πετράκος, καθώς τραγούδισε για πρώτη φορά σε αποκλειστικά εμβολιασμένο κοινό.

Παρά την απόφασή του να μην εμβολιαστεί, οι θαμώνες του μαγαζιού τον “αγκάλιασαν” με την παρουσία τους, ενώ μίλησαν και στην κάμερα για τη στάση του τραγουδιστή απέναντι στον κορονοϊό και τον εμβολιασμό. Πολλοί ήταν αυτοί που δεν δίστασαν να παρευρεθούν στο μαγαζί, λόγω της εκτίμησης που τρέφουν στο μουσικό ταλέντο του Γρηγόρη Πετράκου, χωρίς να εμποδίζουν την διασκέδασή τους οι εμπρηστικές απόψεις του τραγοδιστή.
Η μαρτυρία του ιδιοκτήτη του κέντρου
Ο τραγουδιστής βγήκε στη σκηνή έχοντας κάνει πρώτα rapid test, όπως προβλέπεται από τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού. Όπως υποστήριξε και ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου: «εφόσον ο νόμος του επιτρέπει να εργάζεται ακόμα με rapid test, καλώς και εργάζεται».
Δείτε επίσης: Ένας ακόμα ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό (vids)
- Δεύτερη σορός ταυτοποιήθηκε στον Θερμαϊκό κόλπο
- Ενιαίος ψηφιακός φορέας για την κράτηση ραντεβού σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας
- ΑΕΚ και Φενέρ: Μία αμφίρροπη αναμέτρηση στη Sunel Arena
- Σπουδαία ισοπαλία για την Μπόντο Γκλιμτ με ηγέτη τον Ζαφείρη
- Νέο σχέδιο νόμου ΥΠΕΘΑ για τις φρεγάτες τύπου «FDI HN» και την υποστήριξή τους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr