Μια γυναίκα από την Ουαλία κατέρριψε Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τη συλλογή της αποτελούμενη από 5.284 αναμνηστικά με θέμα τον Χάρι Πότερ.
Η Τρέισι Νίκολ Λούις από το Μιντ Γκλαμόργκαν δήλωσε στο Guinness World Records ότι άρχισε να συλλέγει αναμνηστικά από τη σειρά βιβλίων της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και τις κινηματογραφικές μεταφορές, το 2002, και ότι η συλλογή της περιλαμβάνει πλέον βιβλία ειδικής έκδοσης, παιχνίδια, μπρελόκ, εικονογραφήσεις, σετ lego και άλλα.
Η Νίκολ Λούις, ο γάμος της οποίας είχε θέμα τον Χάρι Πότερ, είπε ότι η συλλογή της γεμίζει τρία δωμάτια του σπιτιού της!
Τα αγαπημένα της αντικείμενα είναι οι τσάντες.
Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε η Βικτόρια ΜακΛέιν, επίσης από την Ουαλλία, η οποία έχει συλλογή 3.686 αντικειμένων Χάρι Πότερ.
- Αεροπλάνο της UPS συντρίβεται κατά την απογείωση: Ανησυχία για θύματα στο έδαφος [βίντεο]
- YouTube: Η νέα σχεδίαση φέρνει επιρροές από την Apple
- Υψηλοί φόροι και πτώση επενδύσεων επιβραδύνουν την ανάπτυξη της βρετανικής οικονομίας
- Σόλομον: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζει την αγορά εργασίας
- Η Σαγκάη στοχεύει να αναδειχθεί σε παγκόσμιο ηγέτη στις βιομηχανίες του μέλλοντος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
