Νόνη Δούνια, Κάλλη Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδου, Εύη Αδάμ, Κορίνα Στεργιάδου και Μάνια Ντέλου συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και πήγαν για καφέ!
Ανήκουν στη χρυσή γενιά των supermodels που έγραψαν ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ, με το όνομά τους να γίνεται συνώνυμο της λάμψης, της ομορφιάς και της ασυναγώνιστης θηλυκότητας.
Νόνη Δούνια, Κάλλη Τσιλίδου, Ρέα Τουτουνζή, Άντζελα Ευριπίδου, Εύη Αδάμ, Κορίνα Στεργιάδου και Μάνια Ντέλου συναντήθηκαν στο κέντρο της πόλης και έκαναν την δική τους επανένωση. Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία όλες τους είναι πανέμορφες και λαμπερές.
Το instagram γέμισε χαμόγελα, θυμίζοντας μας άλλες εποχές, αφού όλες οι κυρίες ανέβασαν βίντεο και φωτογραφίες από την έξοδο τους, τα οποία και μοιράστηκαν στα social media.
Δείτε επίσης: Ρένια Λουϊζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου όλο αυτό που συμβαίνει»
- Ψηφιακή κυριαρχία για την Ελλάδα του 2030 έθεσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη ΔΕΘ
- Σαρωτικό προβάδισμα της AfD δείχνει το exit poll στη Σαξονία-Άνχαλτ
- Γουίτκοφ: Σημαντικές οι συνομιλίες στο Κίεβο με τον Ζελένσκι – θα συνεχιστούν
- Η Ευρώπη μπροστά στην επόμενη μέρα του πολέμου στην Ουκρανία
- ΚΚΕ: Ο Μητσοτάκης παραδέχτηκε ότι ο λαός δεν έχει προοπτική κάλυψης των αναγκών του με αυτή την πολιτική
![]()
