Σακίρα: Μπαινοβγαίνει σε νοσοκομείο – Ανησυχία για την υγεία της τραγουδίστριας

Η Κολομβιανή σταρ δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο

Η Σακίρα μπαινοβγαίνει σε νοσοκομεία. Αυτό υποστηρίζουν δημοσιεύματα που αναφέρονται στην Κολομβιανή τραγουδίστρια και έχουν προκαλέσει ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε από τις δημοσιογράφους Laura Fa και Lorena Vazquez στο podcast Mamarazzis, η Σακίρα απαθανατίστηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης για περισσότερες από μια φορές.

propoli

Οι δυο δημοσιογράφοι μάλιστα, εξέφρασαν την απορία για το τι συμβαίνει με την υγεία της Σακίρα ενώ δεν έκρυψαν και την ανησυχία τους καθώς τα «χτυπήματα» το τελευταίο καιρό για την τραγουδίστρια είναι αρκετά.

Από τη μια ο χωρισμός με τον Πικέ και από την άλλη τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη, αφού κατηγορείται για φερόμενη φορολογική απάτη 14,5 εκατομμυρίων ευρώ.

«Λάβαμε φωτογραφίες, πληροφορίες, ότι κάθε εβδομάδα επισκέπτεται την κλινική Teknon στη Βαρκελώνη» είπαν χαρακτηριστικά οι δύο δημοσιογράφοι.

Οι δυο δημοσιογράφοι, αναρωτήθηκαν αρχικά, μήπως η Σακίρα βρέθηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο προκειμένου να επισκεφθεί τον πατέρα της ο οποίος πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

«Δεν είναι λόγω του πατέρα της. Δεν έχει πάει να δει κανένα μέλος της οικογένειας και είναι αλήθεια ότι οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν μόνη» είπαν οι δημοσιογράφοι στο podcast και πρόσθεσαν: «Δεν ξέρουμε τι φταίει. Ίσως είναι απλά ένα αισθητικό θέμα, ότι θέλει να ετοιμαστεί για τη νέα περιοδεία ή ίσως είναι πρόβλημα υγείας. Δεν ξέρουμε».

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Δείτε επίσηςΚ. Σκρέκας: Ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Αυστρίας – Γερμανίας κατέθεσε η χώρα μας

Loading