Άνω – κάτω το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη στο J2US ενώ κλάπηκαν και προσωπικά του αντικείμενα.
Την είδηση έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης.
Η παρουσιάστρια ανέφερε πως το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη είναι μεγάλο και είχε περισσότερα προσωπικά αντικείμενα απ’ ότι έχει ένα συνηθισμένο καμαρίνι, ενώ ο παρουσιαστής το χρησιμοποιεί και σαν γραφείο, όπου κάνει και επαγγελματικά ραντεβού.
Το καμαρίνι του Νίκου Κοκλώνη επικοινωνούσε με τα καμαρίνια της παραγωγής του The Voice, όπως έκανε γνωστό ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής του J2US.
«Δεν περίμενα ότι θα έβλεπα μόλις ξυπνούσα στο κινητό μου ότι τη μέρα της πρόβας τζενεράλε μπήκαν στο καμαρίνι μου. Μπήκαν από την πόρτα που έχει αριστερά γιατί επικοινωνεί με τα καμαρίνια του The Voice. Έχουν πάρει αρκετά πράγματα, αλλά πάλι καλά που δεν έπαθε κανείς κάτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Δείτε επίσης: Πόσο στενή σχέση έχουν Τρύφων Σαμαράς και Νίκος Κοκλώνης; (pics)
- Ποδήλατο ή περπάτημα; Ο εγκέφαλος επιλέγει την προτίμησή του στην άσκηση
- Λήξη προθεσμίας Τραμπ για εμπορική συμφωνία ΕΕ και ΗΠΑ στις 9 Ιουλίου
- Φωτιά στη Ναύπακτο: Εκκένωση οικισμών στον Άνω Πλατανίτη
- Απαγόρευση απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων – Κανονικά δρομολόγια προς Αργοσαρωνικό με έγκριση πλοιάρχων
- Ο οδηγός δικαιωμάτων των επιβατών αεροπορικών πτήσεων
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr