«Το Μαγιάτικο αεράκι δεν μας τρομάζει»
Με καλοκαιρινή διάθεση πόζαραν στο Instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Βίκυ Κάβουρα. Οι δυo τους φόρεσαν τα μαγιό τους και φωτογραφήθηκαν στην πισίνα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.
«Εμάς η συννεφιά και το Μαγιάτικο αεράκι δεν μας τρομάζει» έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Με το πιο γλυκό ταλαντούχο και δουλευταρούδικο κορίτσι που αγαπώ πολύ, την φίλη μου Βίκυ Κάβουρα που σκίζει στο ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ.gr στην πισίνα του ξενοδοχείου που μας φιλοξενεί. Η Βίκυ με μαγιό από την νέα προσωπική συλλογή της που λανσάρει» πρόσθεσε στη δημοσίευσή του ο ηθοποιός.
Δείτε επίσης: Κιμ Καρντάσιαν: Φόρεσε το θρυλικό φόρεμα της Μέριλυν Μονρόε και εντυπωσίασε στο Met Gala
- Βιεϊρίνια: «Ήρθα εδώ μικρός, έγινα άνδρας, έγινα πατέρας, έγινα ένας από εσάς»
- Ρωσία – Ουκρανία: Η στρατηγική Πούτιν πριν από την ιστορική συνάντηση με τον Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη
- Μεντιλίμπαρ: Καλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος παρά την αρχική δυσκολία
- Επαινετικός ο Λουτσέσκου για τον Βιεϊρίνια: Ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ΠΑΟΚ
- Συμφωνία ΗΠΑ – Βρετανίας για δασμούς: Ποιοι είναι οι λόγοι εορτασμού για τη Βρετανία;