Σπύρος Μαρτίκας για Survivor: «Η Μαριαλένα προχώρησε στο παιχνίδι, γιατί έγινε μία συμφωνία που δίχασε»

“Δεν ξέρω τι επιβραβεύουμε σε αυτό το παιχνίδι. Η Σταυρούλα έπρεπε να ήταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο”, τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Συναντήθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Γεια Σου» το μεσημέρι της Κυριακής ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Οι δύο πρώην παίκτες του Survivor All Star, λίγο πριν από τον τελικό, σχολίασαν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα φέτος στο ριάλιτι επιβίωσης και έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για τον μεγάλο νικητή.

propoli

«Το φετινό Survivor ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που περιμέναμε, παρ’ όλο που ήμασταν και φρέσκοι. Δηλαδή από το ένα μπήκαμε κατευθείαν στο άλλο», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ήταν σαν να μη φύγαμε ποτέ, έτσι νιώθω εγώ. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είμαι στην τετράδα αλλά είμαι πολύ καλά. Όταν αποχώρησα, πήρα μία ανάσα γενικά. Παίρνω τόση αγάπη και μηνύματα από τον κόσμο, καμία σχέση με το πρώτο παιχνίδι, που είναι σαν να το ‘χω κερδίσει», δηλώνει από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Εγώ έχω μία έκπληξη να φέρω στον Ημιτελικό για τον Βασάλο, έχω μιλήσει μαζί του. Θα το δούμε στον Ημιτελικό», αποκάλυψε ο Σπύρος Μαρτίκας αμέσως μετά.

Όταν ζητήθηκε από τους δύο παίκτες να σχολιάσουν τους τέσσερις τελευταίους διαγωνιζόμενους του Survivor, ανέφεραν:

«Ο Σάκης είναι πολύ καλό παιδί, σίγουρα επηρεάζεται από κάποια πράγματα. Είναι λογικό, όταν είσαι με τη σχέση σου μέσα στο παιχνίδι, να θέλεις και ο άνθρωπός σου να πηγαίνει καλά. Αγωνιστικά αξίζει να κερδίσει, ως χαρακτήρα έχω κάποιους ενδοιασμούς», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν ξέρω τι επιβραβεύουμε σε αυτό το παιχνίδι. Επιβραβεύουμε τον πιο καλό αγωνιστικά, τον πιο τίμιο, τον πιο δίκαιο, τον πιο έξυπνο, τον πιο ειλικρινή; Αν επιβραβεύαμε τα περισσότερα από αυτά, η Σταυρούλα θα ήταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εγώ νομίζω ότι η Μαριαλένα έφτασε τόσο μακριά, γιατί έγινε μία συμφωνία τελευταία στιγμή, η οποία δίχασε και στεναχώρησε. Αυτή η συμφωνία έφερε τη Σταυρούλα κοντά μας, ενώ η Σταυρούλα έπρεπε να είναι εκεί», πρόσθεσε ο 45χρονος φαρμακοποιός.

Δείτε επίσης: Λένα Ζευγαρά: «Τιμωρώ τον εαυτό μου όταν καταλαβαίνω πως κάνω λάθη»

Loading