Για την περιπέτειά του με τον κορονοιό αλλά και για την άρνηση του να εμβολιαστεί μίλησε ο τραγουδιστής
«Έμεινα στην εντατική 13 ημέρες. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα, πάρα πάρα πολύ δύσκολα! Πιστεύω όμως ότι ήμουν από τους τυχερούς», λέει ο τραγουδιστής στο «Πρωινό»
Ο Στάθης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Ο κορονoϊός υπάρχει, πρέπει να προσέχουμε, πρέπει να προστατευόμαστε, να κρατάμε τις αποστάσεις αλλά εγώ είμαι από τους ανθρώπους που δε νομίζω ότι μέχρι τώρα το εμβόλιο αυτό με έχει πείσει να πάω να το κάνω. Με τρομάζει, με φοβίζει.
Συμφωνώ απόλυτα με τον Γρηγόρη Πετράκο και με τον Γιώργο Μουκίδη. Βαφτιζόμαστε αντιεμβολιαστές επειδή δεν κάνουμε το συγκεκριμένο εμβόλιο. Δεν είμαστε αντιεμβολιαστές, έχουμε κάνει όλα τα προηγούμενα εμβόλια.
Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορώ να μπαίνω σε όλα τα μαγαζιά. Μετά, δεν θα κάνω το εμβόλιο, μπορεί να πάρω τα βουνά, να πάω σε κανένα χωριό να ζήσω μακριά. Προτιμώ να πεθάνω από τον κοροναϊό παρά να κάνω το εμβόλιο που μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω τώρα. Αύριο αν κάνω το εμβόλιο μπορεί να μου δημιουργήσει μια παρενέργεια και να πεθάνω», υποστηρίζει ο Στάθης Αγγελόπουλος.
Δείτε επίσης: Τη Ναταλία Γερμανού διεκδικεί το Μέρα25
- Σίνθια Ερίβο: Τιμήθηκε με το βραβείο Κερκ Ντάγκλας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντα Μπάρμπαρα
- 35 χρόνια Μουσείο Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ: Γιορτή της γνώσης και της δημιουργίας
- Δίκη Σήφη Βαλυράκη: «Τον χτύπησαν, τον έριξαν στη θάλασσα και έφυγαν» καταθέτει αυτόπτης μάρτυρας
- Η ΚΝΕ τιμά τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου
- Ιστορική στιγμή για τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό με οκτώ σκάφη προσδεμένα ταυτόχρονα
![]()
