Τα φετινά Χριστούγεννα της Ελένης Τσολάκης ήταν διαφορετικά, καθώς δεν τα πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα στο σπίτι της
Η παρουσιάστρια του Open και της εκπομπής Open Weekend, βρέθηκε στο νοσοκομείο την περίοδο τον Χριστουγένων.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια το μεσημέρι της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο νοσηλείας της.
Στη φωτογραφία την βλέπουμε να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου της Αθήνας, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει τους λόγους που βρέθηκε εκεί.
Φέτος οι γιορτές ήταν διαφορετικές…αλλά με το πιο μεγάλο μήνυμα!! Να αγαπάτε τον εαυτό σας, να τον προσέχετε κ να τον “προλαβαίνετε”. Τότε θα μπορείτε να δώσετε όλη την αγάπη που έχετε μέσα σας κ να πάρετε όλη την αγάπη που μπορεί να γίνει η δύναμη σας!!! Γιατί με την αγάπη τα εύκολα γίνονται υπέροχα κ τα δύσκολα μεταμορφώνονται σε εμπειρίες!!!”

Δείτε επίσης: Τσολάκη – Πατούλης: Διαφωνία στον αέρα για τον εμβολιασμό
- Τουρκία: Εντάλματα σύλληψης κατά Νετανιάχου και άλλων για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Τζόκοβιτς: Σεβασμός προς την Ελλάδα μέσω της εκμάθησης ελληνικών
- Στρατιωτική τελετή στη Σόφια για την 140ή επέτειο του σερβοβουλγαρικού πολέμου και την 132η επέτειο του θανάτου του πρίγκιπα Αλεξάνδρου Α’ Μπάτενμπεργκ
- Εντυπωσιακή πρεμιέρα για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη
- Hellenic Championship: Μάχη τίτλου μεταξύ Τζόκοβιτς και Μουζέτι
![]()
