H επίθεση που έκανε ο Γιώργος Κατσαούνης στον Τάκη Καραγκούνια δεν έμεινε ατιμώρητη.
Η παραγωγή του Survivor ήταν αμείλικτη και ο Γιώργος Κατσαούνης αποβλήθηκε οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά για παπούτσια και σύντομα η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου.
Μάλιστα ο Γιώργος Λιανός αρχικά είχε ανακοινώσει πως ο Κατσαούνης δεν θα αγωνιζόταν στο αγώνισμα επάθλου, μέχρι η παραγωγή να πάρει την οριστική της απόφαση για τη τιμωρία του.
Ο Γιώργος Λιανός ανέφερε στην ανακοίνωσή του στο συμβούλιο του νησιού: «Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχωρήσαμε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια… Καταλήξαμε σε μία απόφαση. ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει» και συμπλήρωσε:
«Ξέρετε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι δοκιμάζει και τις σωματικές αντοχές, αλλά και τη ψυχραιμία και την εναρμόνισή σας με τους κανόνες συμβίωσης. Καταλήξαμε σε μία απόφαση. Ο Γιώργος Κατσαούνης έχει παραβιάσει έναν από τους βασικούς κανόνες του παιχνιδιού κι αυτό έχει να κάνει με την ομαλή συμβίωση των παικτών. Η απόφαση της παραγωγής είναι να μη συνεχίσει στο Survivor και θα πρέπει να αποχωρήσει».
Δείτε επίσης: Κιέβο: Συναυλία έκπληξη του Μπόνο σε σταθμό του μετρό
- Προσωπικός αριθμός: Αντίστροφη μέτρηση για την ηλεκτρονική χορήγηση
- Εμίρηδες στο ΣΕΦ: Οπαδοί του Ολυμπιακού ντύθηκαν με παραδοσιακές ενδυμασίες μετά την πρόκριση στο Final 4 του Άμπου Ντάμπι (vid)
- Δυστύχημα στη Χαλκιδική: Νεαρός άνδρας καταπλακώθηκε από τρακτέρ εν ώρα εργασίας
- Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι θα διατηρήσει τον Πάουελ στη Fed μέχρι το 2026
- Αποχαιρετισμός του Ιω. Βαρβιτσιώτη για τον Π. Μολυβιάτη: Ένας άνθρωπος με ήθος και όραμα για την Ελλάδα